Fælles ferie for alle singler
       siden 1996

 

LEDIGE PLADSER

Klik her

Vælg destination,
rejsedato og find
ledige pladser.

 Borneo

La Palma

Tenerife

Madeira

Borneo

Sri Lanka

Filippinerne

På verdens tredjestørste ø, Borneo, kan du opleve et naturparadis i særklasse. Du kan komme tæt på regnskovens fantastiske dyreliv. På Borneo findes orangutanger, næseaber, skovelefanter, krokodiller, smukke eksotiske fugle og spændende bjergområder. Du vil opleve superflotte hvide sandstrande og, hvis du vil prøve at dykke, nogle af verdens smukkeste koralrev. Du kan også glæde dig til at opleve spændende kulturer og møde den venlige lokalbefolkning.
Sydøstasiens højeste bjerg er kegleformede Mount Kínabalu på Borneo. I højlandet finder du smukke teplantager, der ligner grønne bølger på bakkerne. Borneo har et tropisk klima med en frodig vegetation og med nogle af verdens største regnskovsområder. Dagstemperaturen i december til marts vil ligge på omkring 30 grader og om natten på 22 til 24 grader. Øen omfatter et areal på 734000 km² og er delt mellem Malaysia, Brunei og Indonesien. Vi opholder os i Malaysia i provinsen Sabah, der udgør Borneo’s nordlige del.
På vores rundrejse besøger vi bl.a. byen Sandakan, Sepilok Oranutang Centret, Regnskoven ved Kinabatagan floden, Sabah teplantager, Mount Kinabalu National Park og meget mere. Til sidst bor vi 4 nætter tæt ved Kota Kinabalu på 5-stjernet hotel direkte ved havet.

 • REJSEDATO + PRIS

  Borneo 18.01. til den 01.02.2018
  Enkeltværelse kr. 23550,- / Dobbeltværelse kr. 19550,- / UDSOLGT.
  I alt 15 rejsedage: 2 nætter i Kota Kinabalu, 2 nætter ved Sandakan på My Nature Resort, 2 nætter ved Kinabatangan floden på Abai Jungle Lodge, 2 nætter ved Kundasang på Kinabalu Pine Resort og 4 nætter på 5-stjernet hotel Shangri-la Tanjung Aru Resort.
  Max 14 personer. Afrejse Kastrup kl. 12:30.
  Bestil her
  Inkluderet
  Fly Singapore Airlines København/Kota Kinabalu via Singapor t/r. Forplejning på flyveturen. Alle flyskatter. Alle transporter mellem lufthavn, resort og hotel. 12 dage morgenmad, 6 x frokost og 2 x aftensmad. Udflugter og entréer ifl. programmet. Dansk rejseleder.
  Lokale guider taler engelsk!
  Ikke inkluderet
  Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

  Turisme afgift Malaysia/Borneo
  Fra 1. september 2017 skal alle turister betale en afgift. Det drejer sig om 10,- MYK (15,- DKK) pr. overnatning og pr. værelse. Afgiften skal betales af den rejsende ved ankomsten direkte i receptionen af det pågældende hotel.

  OBS
  Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

  Visum + pas
  Venligst bemærk at oplysningerne under fanen “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
  www.um.dk.

 • REJSE INFO
 • PROGRAM - 1. DEL
 • PROGRAM - 2. DEL

 Kort Borneo

 Tilbage til toppen

Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS 

REJSEDATOER

La Palma  Tenerife
Sri Lanka  Madeira
Filippinerne  Borneo
Korfu  Samos
Karpathos  Kreta
Vietnam  Bali

BESTIL

Brochure  Nyhedsbrev

Sri Lanka
afrejse 25/2
Tilmelding
senest 27/12