Under “Bestil / Betal” kan du bestille og betale din rejse. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få informationer ang. dine betalingsmuligheder.

Samtidig kan du checke ledige pladser. Søg på “Rejsebestilling”. Vælg destination og dato og find ledige pladser og aktuelle priser.

Under “Info” i hovedmenuen finder du de alm. rejsebetingelser for rejser med Nadana Tours, se ”Rejsebetingelser”. Du finder også generelle oplysninger ang. hotellerne, hoteltransfer og meget mere, som vi kalder “Værd at vide”.

OBS - Navne på billetten
Det er vigtigt, at alle navne på billetten stemmer overens med for-, mellem- og efternavn i passet. Efterfølgende rettelser til billetten koster et gebyr, så vær opmærksom på, at navnene er stavet rigtigt allerede når du bestiller rejsen.

OBS - Rejseforsikring
Du bør aldrig rejse uden en rejseforsikring. Det gule sundhedskort gælder ikke udenfor Danmark. Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Behandling på private hospitaler og klinikker er ikke dækket. Med kun det blå EU-sygesikringskort i hånden, får man samme behandling som den lokale borger i det pågældende land. Der vil i flere lande være en egenbetaling, og der vil ikke være en alarmcentral, der kan hjælpe, hvis man uheldigvis kommer til skade.

OBS - Pas/visum
Det er på eget ansvar, at pas, visum, udrejse- og vaccinationspapirer er i gyldig stand. Det er vigtigt, at du inden afrejsen kontrollerer, hvilke regler der gælder for det pågældende rejsemål. Husk at passet også skal være gyldigt, selv om rejsen går til et land, der er med i Schengen Aftalen. Et pas, som udløber under rejsen, er ugyldigt. I flere lande kræves at passet er gyldigt i mindst 6 måneder efter udrejsen.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051