Fælles ferie for alle singler
     siden 1996

 

3-billeder-test+++

For alle der rejser alene - singleferie.dk

 Bestil / Betal

Se menuen til venstre. Du kan bestille og betale din rejse. Du har mulighed for at bestille en rejse- brochure. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Samtidig kan du checke ledige pladser. Søg på “Rejsebestilling”. Vælg et rejsemål, se oversigten med alle afrejsedatoer, ledige pladser og aktuelle priser.


Under “Info” i menuen til venstre finder du de alm. rejsebetingelser for rejser med Nadana Tours og informationer ang. dine betalingsmuligheder samt betalingsfrister. Under “Info” finder du også generelle oplysninger ang. hotellerne, hoteltransfer og meget mere, som vi kalder “Værd at vide”.

OBS - Navne på billetten
Det er vigtigt, at alle navne på billetten stemmer overens med for-, mellem- og efternavn i passet. Efterfølgende rettelser til billetten koster et gebyr, så vær opmærksom på, at navnene er stavet rigtigt allerede, når du bestiller rejsen.

OBS - Rejseforsikring
Du bør aldrig rejse uden en rejseforsikring. Det gule kort dækker kun sygdom på ferierejser i EU og EØS lande til og med 31. juli 2014. Hjemtransport, skal du dog selv betale, hvis ikke du har en rejseforsikring. Den 6. februar blev det vedtaget, at rejsesygesikringen på det gule sundhedskort bortfalder pr. 1. august 2014. Lovændringen betyder, at du efter den 1. august 2014, ved rejser inden for EU/EØS, ikke længere vil være dækket af det offentlige for udgifter til lægehjælp, samt lægeordineret medicin, –sygehusophold, –behandling og -operationer. Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Behandling på private hospitaler og klinikker vil ikke længere være dækket. Med kun det blå EU-sygesikringskort i hånden, får du samme behandling som den lokale borger i det pågældende land. Der vil i flere lande være en egenbetaling på mellem 30-40%. Der vil ikke – som i dag med rejsesygesikringen på det gule sundhedskort – være en alarmcentral, der kan hjælpe dig, hvis du kommer til skade.

OBS - Pas/visum
Det er på eget ansvar, at pas, visum, udrejse- og vaccinationspapirer er i gyldig stand. Det er derfor vigtigt, at du inden afrejsen kontrollerer, hvilke regler der gælder for det pågældende rejsemål. Husk at passet også skal være gyldigt, selv om rejsen går til et land, der er med i Schengen Aftalen. Et pas, som udløber under rejsen, er ugyldigt. Der kræves desuden i nogle lande, at passet ved indrejsen er gyldigt i 6 måneder efter udrejsen.
 

Få 10% rabat på alle dine rejsevaccinationer
Lægernes Vaccinations Organisation arrangerer vaccinationer hos praktiserende speciallæger, som er eksperter i rejsevaccinationer. På hjemmesiden sikkervacination.dk kan du finde udførlig information om vaccinationer og hvilke vacciner, der anbefales på en given destination.

 Tilbage til toppen

 Til online betaling

Ingen afgift, tillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo - Tlf. 75757595 - CVR-nr. 15257784 - info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lørdag kl. 11-13 - Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996 - © NADANA TOURS


 

  • LEDIGE PLADSER

    Klik her

    Vælg destination,
    rejsedato og find
    ledige pladser.

Sri Lanka
afrejse 25/2
Tilmelding
senest 27/12