Bali

Indrejseregler pr. jan/feb 2023
For at få en restriktionsfri indrejse til Indonesien kræves det, at du er færdigvaccineret (mindst 14 dage efter sidste stik). Ved ankomsten til Bali vil din temperatur blive målt, og er den under 37,5 kan du fortsætte din rejse. Er temperaturen over 37,5 vil du skulle tage en PCR-test for egen regning og derefter afvente på hotellet. Er svaret positivt, vil du blive kørt til et karantæne-hotel.


Indrejsekravene i forhold til corona kan ændre sig med meget kort varsel, men forvent at du skal være færdigvaccineret samt kunne fremvise en negativ corona-test ved indrejsen om nødvendig. En rejseforsikring, der dækker hjemtransport og corona er ligeledes en betingelse.

Coronapas
Coronapas skal fremvises. Det danske coronapas anerkendes som dokumentation for vaccination. Vi anbefaler at medbringe alle dokumenter i papirform.

Mundbind, åbningstider, forsamlinger osv.
Det må forventes, at der vil være visse restriktioner på destinationen i forhold til brug af mundbind, åbningstider, forsamlinger samt i forhold til udbud af buffeér og massage på hotellerne....

OBS!
Du har som rejsende selv ansvaret for at medbringe de rigtige indrejsedokumenter, såsom Coronapas og/eller negativ Corona-covid-19 test til afrejsen, hvis det er et krav.
Har du ikke det,
kan du blive nægtet indrejse i landet, og allerede i afgangslufthavnen kan du blive nægtet ombordstigning. Hvis dette skulle ske, har du ikke nogen mulighed for at få pengene refunderet for din rejse.

Nye restriktioner eller lempelser af eksisterende restriktioner kan indføres med meget kort varsel. Du bør derfor holde dig opdateret og underrettet løbende. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisninger.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051