Grækenland

Rejsende, som er vaccinerede, og hvor der er gået minimum 14 dage efter færdigvaccination er undtaget for kravet om PCR-test ved indrejse til Grækenland. Det danske coronapas anerkendes som dokumentation for vaccination, testresultat, og immunitet efter tidligere smitte. Grækenland godkender KUN coronaimmunitet, såfremt man har været smittet med COVID-19, og der er gået minimum 30 dage og maksimum 180 dage. Hvis man har været smittet inden for de seneste 30 dage, skal man i stedet kunne fremvise negativ PCR-test.
Coronapas - Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via 
sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse. Dette coronapas lever op til kravene for EU’s digitale covidcertifikat. Du kan selvfølgelig også bruge et gyldigt EU digital Covid Certificate.

For alle andre rejsende til Grækenland, der ikke er færdig vaccineret, kræves det, at man kan fremvise en negativ coronatest (PCR-test). Dette skal fremvises ved in-checkning, ombordstigning samt ved ankomst til Grækenland. Testen må ikke være ældre end 72 timer ved ankomst til Grækenland. Det er den seneste information omkring indrejse til Grækenland.

Her skal du udfylde indrejseformular til Grækenland:
https://travel.gov.gr/#/
For at komme ind i Grækenland skal du udfylde en indrejseformular før afrejse. Du kan udfylde indrejseformularen så snart, du har bestilt din rejse til Grækenland og har modtaget dit rejsebevis. Udfyld formularen så tidligt som muligt og husk, at den SKAL udfyldes senest 24 timer inden afrejse! 
Når du har udfyldt din indrejseformular, modtager du derefter din QR-kode på en pdf.fil sammen med bekræftelsesmailen. QR-koden skal vises ved afrejse i lufthavn, enten printet ud eller digitalt på din mobiltelefon, og ved ankomst til Grækenland.
Ved spørgsmål kan du kontakte den hotline, som er er oprettet af de græske myndigheder. Telefon: 0030 215 560 5151 (hverdage kl. 8 til 16). Vejledning til at udfylde indrejseformular tilsendes ved bestilling af din rejse.

Har du ikke udfyldt indrejseformularen, vil du blive nægtet adgang til flyet i Kastrup/Billund lufthavn.

OBS!
Du har som rejsende selv ansvaret for at medbringe en Coronapas eller negativ Corona-covid-19 test til afrejsen.
Du har selv ansvaret for at udfylde og afsende indrejseformularen korrekt og til tiden.

Hvis dette ikke er gjort, kan du blive nægtet indrejse i landet, og i lufthavnen kan du blive nægtet ombordstigning. Hvis dette skulle ske, har du ikke nogen mulighed for at få pengene refunderet for din rejse. Læg mærke til: Hvis du er blevet ombooket til et andet fly, skal du udfylde formularen endnu engang med korrekt flynummer, eller du kan opdatere den allerede udfyldte formular med ændringerne.

Læg mærke til
På grund af den globale situation i forbindelse med COVID-19, tager vi forbehold for myndigheders og vores samarbejdspartneres generelle ændringer og opdaterede sundhedsmæssige restriktioner på både rejsemål og hoteller. Gennemførelse af de annoncerede udflugter på rejsemålet kan derfor ikke garanteres.
 


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051