Madeira-Portugal

Rejsende, som er vaccinerede, og hvor der er gået minimum 14 dage efter færdigvaccination er undtaget for kravet om PCR-test ved indrejse til Madeira. Det danske coronapas anerkendes som dokumentation for vaccination, testresultat, og immunitet efter tidligere smitte. Tidligere smittede med COVID-19 er undtaget kravet om test ved indrejse. Du skal kunne fremvise dokumentation for en positiv PCR-test, som er mindst 14 dage og højst 6 måneder gammel. Både det europæiske coronapas og certifikat fra MinSundhed eller andre EU-lande anerkendes både digitalt og i papirform.
Coronapas - Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via 
sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse. Dette coronapas lever op til kravene for EU’s digitale covidcertifikat. På Madeira anbefales ellers at bruge, også med hensyn til at vise coronapas ved f.eks. et restaurantbesøg, et gyldigt EU-coronapas EU digital Covid Certificate.

For alle andre rejsende til Madeira, der ikke er færdig vaccineret, kræves det, at man kan fremvise en negativ coronatest (PCR-test). Dette skal fremvises ved in-checkning, ombordstigning samt ved ankomst til Madeira. Testen må ikke være ældre end 72 timer ved ankomst til Madeira. Du kan også fremvise d
okumentation på, at du har immunitet, som er højst 180 dage gammel, og at du har været rask de sidste 14 dage før afrejse. Det er den seneste information omkring indrejse til Madeira.

Her skal du udfylde indrejseformular til Madeira:
https://madeirasafe.com/#/login
Alle rejsende til Madeira skal udfylde en indrejseformular (Madeira Travel Registration) inden afrejse fra Danmark. Formularen SKAL udfyldes mellem 48 til 12 timer inden afrejse!
Når du har udfyldt formularen, som er på engelsk, vil du få adgang til en QR-kode. Denne kode finder du på startsiden, når du er logget ind. QR-koden skal være tilgængelig ved afrejse i lufthavn, enten printet ud eller digitalt på din mobiltelefon/tablet. Ved ankomst til Madeira skal du kunne fremvise din QR-kode. Du skal kunne vise QR-koden i enten printet format eller digitalt på din mobil/tablet. Du modtager ikke QR-koden på mail. Vejledning til at udfylde indrejseformular tilsendes ved bestilling af din rejse.

Har du ikke udfyldt indrejseformularen, vil du blive nægtet adgang til flyet i Kastrup/Billund lufthavn.

OBS
Du har som rejsende selv ansvaret for at medbringe en Coronapas eller negativ Corona-covid-19 test til afrejsen.
Du har selv ansvaret for at udfylde og afsende indrejseformularen korrekt og til tiden.

Hvis dette ikke er gjort, kan du blive nægtet indrejse i landet, og i lufthavnen kan du blive nægtet ombordstigning. Hvis dette skulle ske, har du ikke nogen mulighed for at få pengene refunderet for din rejse. Læg mærke til: Hvis du er blevet ombooket til et andet fly, skal du udfylde formularen endnu engang med korrekt flynummer, eller du kan opdatere den allerede udfyldte formular med ændringerne.

Læg mærke til
På grund af den globale situation i forbindelse med COVID-19, tager vi forbehold for myndigheders og vores samarbejdspartneres generelle ændringer og opdaterede sundhedsmæssige restriktioner på både rejsemål og hoteller. Gennemførelse af de annoncerede udflugter på rejsemålet kan derfor ikke garanteres.
 


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051