Tenerife-Spanien

Rejsende, som er vaccinerede, og hvor der er gået minimum 14 dage efter færdigvaccination er undtaget for kravet om PCR-test ved indrejse til Spanien. Det danske coronapas anerkendes som dokumentation for vaccination, testresultat, og immunitet efter tidligere smitte. Tidligere smittede med COVID-19 er undtaget kravet om test ved indrejse. Du skal kunne fremvise dokumentation for en positiv PCR-test, som er mindst 11 dage og højst 6 måneder gammel. Både det europæiske coronapas og certifikat fra MinSundhed eller andre EU-lande anerkendes både digitalt og i papirform.
Coronapas - Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via 
sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse. Dette coronapas lever op til kravene for EU’s digitale covidcertifikat. Du kan også bruge et gyldigt EU-coronapas EU digital Covid Certificate.

Krav om printet coronapas på Tenerife!
Rejser du til Tenerife og skal bo på et hotel, kræver hotellet, at du ved check-in kan fremvise en printet udgave af dit coronapas (på engelsk), som viser, at du enten er færdigvaccineret, testet eller har immunitet (se foroven). Dette gælder alle rejsende fra og med 12 år.

For alle andre rejsende til Spanien, der ikke er færdig vaccineret, kræves det, at man kan fremvise en negativ coronatest (PCR-test). Dette skal fremvises ved in-checkning, ombordstigning samt ved ankomst til Spanien. Testen må ikke være ældre end 72 timer ved ankomst til Spanien. Det er den seneste information omkring indrejse til Spanien.

Her skal du udfylde indrejseformular til Spanien:
https://www.spth.gob.es/
Alle rejsende til Spanien skal udfylde en indrejseformular inden afrejse fra Danmark. Det er en såkaldt FCS-formular (Sanitary Control Form). Formularen KAN TIDLIGST udfyldes 48 timer inden afrejse!
Når du har udfyldt din indrejseformular, modtager du derefter din QR-kode på en pdf.fil sammen med bekræftelsesmailen. QR-koden skal vises ved afrejse i lufthavn, enten printet ud eller digitalt på din mobiltelefon, og ved ankomst til Spanien. Ved spørgsmål kan du kontakte den hotline, som er er oprettet af de spanske myndigheder. Telefon: 0034 910 503 050 (engelstalende, hele døgnet). Vejledning til at udfylde indrejseformular tilsendes ved bestilling af din rejse.

Har du ikke udfyldt indrejseformularen, vil du blive nægtet adgang til flyet i Kastrup/Billund lufthavn.

OBS
Du har som rejsende selv ansvaret for at medbringe en Coronapas eller negativ Corona-covid-19 test til afrejsen.
Du har selv ansvaret for at udfylde og afsende indrejseformularen korrekt og til tiden.

Hvis dette ikke er gjort, kan du blive nægtet indrejse i landet, og i lufthavnen kan du blive nægtet ombordstigning. Hvis dette skulle ske, har du ikke nogen mulighed for at få pengene refunderet for din rejse. Læg mærke til: Hvis du er blevet ombooket til et andet fly, skal du udfylde formularen endnu engang med korrekt flynummer, eller du kan opdatere den allerede udfyldte formular med ændringerne.

Læg mærke til
På grund af den globale situation i forbindelse med COVID-19, tager vi forbehold for myndigheders og vores samarbejdspartneres generelle ændringer og opdaterede sundhedsmæssige restriktioner på både rejsemål og hoteller. Gennemførelse af de annoncerede udflugter på rejsemålet kan derfor ikke garanteres.
 


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051