Nadana Tours opkræver ikke tillæg, såsom brændstoftillæg. Vi opkræver hellere ikke ekstra betaling for bagage, for transfer og flymad, for en fulltime rejseleder eller ekstra betaling for et enkeltværelse. Alt det har du med i prisen.

Alle vores priser inkluderer bl.a. enkeltværelse. Ønsker du derimod at bo på delt dobbeltværelse, får du rabat på prisen, såfremt der er en anden gæst, som også ønsker et dobbeltværelse. De fleste gæster vælger at bo på enkeltværelse.

Uanset hvilket rejsemål du vælger, kan du møde andre singler mens du er på ferie, spise aftensmad sammen med de andre deltagere og være med til fælles aktiviteter, som f.eks. en vandretur, en sejltur, en cykeltur eller en busrundtur. Fordelen ved vores singleferier er, at der hurtigt opstår en god og tryg atmosfære.

Der forventes at en rejse skal være billig. Man glemmer bare at en god rejse ikke kun defineres ved at den er billig. For det meste er der en direkte sammenhæng mellem pris og den kvalitet og især den service, man får på rejsen.

Du får en personlig service på din rejse, som ikke findes andre steder. Du ser rejselederen stort set hver dag. Rejselederen er med på vandretur, på busudflugt, på bytur, henter og bringer gæsterne i/til lufthavnen. Vores rejseledere spiser nogle aftener sammen med gæsterne.

Siden den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder i EU skal behandle personoplysninger. De nye regler har også betydning for dig. Kort fortalt betyder det, at du fremover skal have mulighed for at få bedre overblik over de oplysninger, vi har om dig.
Følgende oplysninger bliver registreret
For at kunne sende dig på singleferie, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, email og din fødselsdag. Derudover registrerer vi også hvor mange gange du har været på singleferie og dine rejsemål. Når det drejer sig om flyvninger til lande udenfor Europa, skal vi for det meste også registrere dit pasnummer. For at du kan komme med på de forskellige fly, er vi nødt til at videregive dit navn og din fødselsdag til det pågældende flyselskab/rejsebureau, der står for flytransporten. Ved flyvninger til lande udenfor Europa, gælder det ofte også dit pasnummer.
Du skal ikke gøre noget
Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler. Vi beskytter dine personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

important

Information om nye regler for behandling af personoplysninger


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

REG. NR. 1051

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS