Nadana Tours opkræver ikke tillæg, såsom brændstoftillæg. Vi opkræver hellere ikke ekstra betaling for bagage, for transfer og flymad, for en fulltime rejseleder eller ekstra betaling for et enkeltværelse. Alt det har du med i prisen.

Alle vores priser inkluderer bl.a. enkeltværelse. Ønsker du derimod at bo på delt dobbeltværelse, får du rabat på prisen, såfremt der er en anden gæst, som også ønsker et dobbeltværelse. De fleste gæster vælger at bo på enkeltværelse.

Uanset hvilket rejsemål du vælger, kan du møde andre singler mens du er på ferie, spise aftensmad sammen med de andre deltagere og være med til fælles aktiviteter, som f.eks. en vandretur, en sejltur, en cykeltur eller en busrundtur. Fordelen ved vores singleferier er, at der hurtigt opstår en god og tryg atmosfære.

Der forventes at en rejse skal være billig. Man glemmer bare at en god rejse ikke kun defineres ved at den er billig. For det meste er der en direkte sammenhæng mellem pris og den kvalitet og især den service, man får på rejsen.

Du får en personlig service på din rejse, som ikke findes andre steder. Du ser rejselederen stort set hver dag. Rejselederen er med på vandretur, på busudflugt, på bytur, henter og bringer gæsterne i/til lufthavnen. Vores rejseledere spiser nogle aftener sammen med gæsterne.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring