"Folk der rejser med Nadana er åbne, nysgerrige og spændende mennesker. I hvert fald de 2 gange, jeg har været af sted." E.G., juli 2019.

Unawatuna Beach, Unawatuna, Sri Lanka

Chesterman Beach, Vancouver Island, Canada

Rejser du med Nadana kan du møde andre singler mens du er på ferie, spise aftensmad sammen med de andre deltagere og være med til fælles aktiviteter, som f.eks. en vandretur, en sejltur, en cykeltur eller en busrundtur. Fordelen ved vores singleferier er, at der hurtigt opstår en god og tryg atmosfære. Når dette er sagt er det også vigtigt at tilføje, at når du rejser med Nadana, skal du være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”. De fleste gæster er i aldersgruppen fra 50 til 75 år, med en alderspredning i mange ferieuger fra 40´erne til 80´erne.
Du ser rejselederen stort set hver dag. Rejselederen er med på vandretur, på busudflugt, på bytur, henter og bringer gæsterne i/til lufthavnen og spiser nogle aftener sammen med gæsterne. Læs gæsternes udtalelser
del 1 / del 2 / del 3
Alle vores priser inkluderer bl.a. enkeltværelse. Ønsker du derimod at bo på delt dobbeltværelse, får du rabat på prisen, såfremt der er en anden gæst, som også ønsker et dobbeltværelse. De fleste af vore gæster vælger dog enkeltværelse. Rabatten p.pers. på dobbeltværelse udgør kr. 1000,-. Sammenligner du med andre bureauer vil du opdage, at vores pris er den bedste.
Vores flysæder er kun reserveret indtil 7 uger før afrejsedatoen. Tilmeld dig derfor senest 7 uger inden afrejsen.
Læs mere om tilmeldingsfristen 
her.
Hvis du vælger at bestille senere, vil vi selvfølgelig meget gerne forespørge hos flyselskabet om der stadig er ledige pladser til salg, men garanteres kan det naturligvis ikke.
Ønsker du at rejse 2 uger på ferie, kan jeg kun anbefale at forespørge i rigtig god tid. 2-ugers flysæder er meget hurtigt udsolgt, fordi der ganske enkelt ikke er tilrettelagt så mange 2-ugers flysæder.
Det vil glæde mig at høre fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. 
Mvh. Michael B. Rød.

Trine, rejseleder

Michael, indehaver

Merete, rejseleder

Hoi An Beach ved Tropical Beach Resort, Hoi An, Vietnam

Båd på Sanur Beach, Sanur, Bali

Jens, rejseleder

Sofie, rejseleder


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051