Dag 1 Afrejse København
Vi flyver med Emirates via Dubai til Bali.
Dag 2 Ankomst Bali
Efter ankomsten kører vi til vores hotel i Lovina. Turen til Lovina tager ca. 4 timer.
Dag 3 Lovina
Der er ikke lagt et fast program. Dagen er til fri disposition.
Dag 4 Lovina - Busudflugt
Vi kører til Git Git vandfaldet, et imponerende syn på 80 meters højde. Vi fortsætter turen til Brahma Vihara Arama klosteret, Balis største buddhistiske kloster. Med smukke orange tage og adskillige guld Buddha figurer minder det mest af alt om noget taget ud af en film. Så går det til landsbyen Bajar, hvor vi kan bade i byen’s varme kilder.
Dag 5 Lovina - Delfiner
Vi tager på en tidlig morgen sejltur for at iagttage delfiner, som ses i havet ved Lovina. Det er fantastisk at komme tæt på de jagende delfinflokke. Resten af dagen er til fri disposition.
Dag 6 Lovina til Ubud
Under vores køretur til Ubud oplever vi et fantastisk landskab. Undervejs besøger vi det spændende Singaraja Traditional Market med tropiske frugter, flotte blomster og eksotiske krydderier. Så går det videre til templet Pura Ulun Danu Bratan, én af Bali’s flotteste seværdigheder, der ligger på en lille ø i Bratan søen. Vi kører videre til Jatiluwihs helt fantastisk smukke, lysegrønne risterrasser, der ligger for foden af bjergene og strækker sig helt ud til vandet.
Dag 7 Ubud
Der er ikke lagt et fast program. Dagen er til fri disposition.
Dag 8 Ubud - Vandretur
Vi vandrer gennem byens spændende gader og på små stier. Gåturen på Campuhan Ridge stien er uden diskussion den bedste trekkingrute i Ubud. Her er så smukt og ikke særligt mange mennesker, så vi kan nyde naturen. Stien starter i historiske Ubud, og du kommer forbi Wos floden og det majestætiske Pura Gunung Lebah tempel fra det 8. århundrede. Se de dejlige, frodige rismarker og vulkanerne i det fjerne, mens vi oplever Ubuds skønne landskab. Turen starter fra morgenstunden, og vi er tilbage ved middagstid.
Dag 9 Ubud - Option cykeltur
Denne tur er ikke inkluderet. Pris kr. 650,-. Du cykler i nærområdet af Ubud op oplever charmerende, små landsbyer (ingen store stigninger). Du kører nedad på små veje gennem landsbyer, hvor folk er i gang med deres dagligdag. Stierne går igennem frodige skove og plantager med kaffe, kakao, vanilje og eksotiske frugter og forbi lysegrønne rismarker. Oplev hvordan balineserne bor ude på landet, hvordan kaffe bliver fremstillet og lær om områdets planter og krydderier. Turen varer 5-7 timer.
Dag 10 Ubud til Sanur
Vi kører fra Ubud til Sanur. Vi besøger Pura Taman Yaun templet, som er et af de seks vigtigste og største templer i Bali. Templet er et imponerende syn med de mange bygninger, der alle har sjove tage og en masse flotte stenskulpturer. Turen går videre til Alas Kedaton og Monkey Forest. Det gamle tempel ligger omgivet af frodig jungle, og det er noget helt særligt, fordi det er blevet overtaget af dyr. Til slut skal vi til Tanah Lot Templet, som ligger på en klippe ude i vandet. Stedet er helt enestående og indbyder til at tage mange gode billeder. Ankomst til Sanur sidst på eftermiddagen.
Dag 11-15 Sanur
Dagene er til fri disposition i Sanur. En dejlig strand og en by med masser af atmosfære. Mulighed for udflugter/aktiviteter på egen hånd.
Dag 16 Afrejse Bali
Vi flyver med Emirates via Dubai til Danmark.
Dag 17 Hjemkomst København
OBS 
- Rejseplanen er tilrettelagt så godt som muligt, ændringer kan dog forekomme.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051