Dag 1 Afrejse København - Vi flyver med Qatar Airways via
Doha til Bali.
Dag 2 Ankomst Bali - Efter ankomsten bliver vi kørt til vores hotel i Lovina. Køreturen til Lovina tager ca. 4 timer.
Dag 3 Lovina - Der er ikke lagt et fast program.
Dagen er til fri disposition.
Dag 4 Lovina - Vi tager på en tidlig sejltur for at iagttage delfiner, som ses i havet ved Lovina. Det er fantastisk at komme tæt på de jagende delfinflokke. Efter morgenmaden kører vi til landsbyen Bajar, hvor vi kan bade i byen’s varme kilder.
Dag 5 Lovina
- Vi kører til Git Git vandfaldet, et imponerende syn på 80 meters højde. Så går det videre til templet Pura Ulun Danu Bratan, én af Bali’s flotteste seværdigheder, der ligger på en lille ø i Bratan søen. Derfter kommer vi til byen Candi Kuning, hvor vi besøger et lokal marked med tropiske frugter, flotte blomster og eksotiske krydderier. Frokost er inkluderet.
Dag 6 Lovina til Ubud - Under vores køretur til Ubud oplever vi et fantastisk landskab. I landsbyen Sangsit ser vi på Beji templet og besøger en kaffeplantage. Vi kører til Kintamani bjerget og spiser frokost med udsigt over enorme lavasletter. Frokost er inkluderet. Inden ankomsten til Ubud stopper vi ved Gunnung Kawi templet, der blev opført i det 11. århundrede.
Dag 7 Ubud - Der er ikke lagt et fast program.
Dagen er til fri disposition.
Dag 8 Ubud - En lokal guide viser os de bedste seværdigheder i Ubud. Vi vandrer gennem byens spændende gader og på små stier, og efter en smuk vandretur langs rismarkerne får vi vores frokost på en dejlig restaurant. Frokost er inkluderet.
Dag 9 Ubud - På cykeltur. Vi cykler i nærområdet af Ubud op oplever charmerende, små landsbyer (ingen store stigninger).
Dag 10 Ubud til Sanur - De mest imponerende risterrasser på Bali findes i Jatiluwih. Turen fortsætter til det smukke Batukara Tempel, og vi oplever også Tanah Lot, templet beliggende på en lille klippeø, ca. 50 m. fra kysten. Stedet er helt enestående og indbyder til at tage mange gode billeder. Frokost er inkluderet. Ankomst til Sanur sidst på eftermiddagen.
Dag 11-15 Sanur - Dagene er til fri disposition i Sanur. En fantastisk god strand og en by med masser af atmosfære. Mulighed for udflugter/aktiviteter.
Dag 16 Afrejse Bali og Hjemkomst København - Vi flyver med Qatar Airways via Doha til Danmark.

OBS - Rejseplanen er tilrettelagt så godt som muligt, ændringer kan dog forekomme.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring