Følgende regler gælder for rejser til Indonesien/Bali
- Turistvisum opnås ved indrejse med gyldighed indtil 30 dage. Gyldig returbillet skal fremvises.
- Turistvisum på max. 30 dage udstedes på rejsemål (pris ca. kr. 250,-).
- Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
- Har du ikke et almindelig dansk pas, eller er du ikke dansk statsborger, skal du selv indhente information
   fra de relevante ambassader eller konsulater.

Indonesiens Ambassade i Danmark
The Embassy of The Republic of Indonesia - Ørehøj Allé 1, 2900 Hellerup
Telefon: 39624422 - E-mail:
konsuler@kbricph.dk
Web: 
www.kbricph.dk

Valuta og kreditkort
Møntfoden i Indonesien hedder Indonesiske Rupiah (IDR). Medbring US-dollars eller Euro til veksling. American Express, MasterCard og Visa accepteres de fleste steder.

Elektricitet og stik
Bali har 220/230 V og
tobenede stikkontakter overalt på Bali. Forskellige slags stik kan dog forekomme. Det kan anbefales at tage en adapter med. Så er du på den sikre side.

Almindelig vaccination til udlandsrejser
Når man rejser til udenlandske feriemål, er der altid en risiko for, at man kan blive smittet med sygdomme, vi ikke er vant til at tage forholdsregler mod her i Danmark. Da det ikke er noget, vi kender fra vores hverdag, er det altid en god idé at undersøge forholdene, bruge sin sunde fornuft og måske tage evt. forholdsregler, såsom brug af myggespray, vacciner mm. Læs mere og få rådgivning på Statens Serum Institut:
www.ssi.dk/rejser

Drikkepenge
I Danmark har drikkepenge i årevis været en integreret del af regningen på hoteller og restauranter. Sådan er det langtfra i de lande vi rejser i, selv om det er en udbredt opfattelse. I de fleste lande udgør drikkepenge-delen hovedparten af lønnen for de ansatte i turistindustrien. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil give drikkepenge, men det anbefales, hvis man har været tilfreds med servicen.
Hvis du har chauffør og guide med på en rundrejse, så anbefales at give mellem 40 og 50.000 IDR per dag til chaufføren og mellem 70 og 100.000 IDR per dag til guiden.

Corona
Indrejsekravene i forhold til corona kan ændre sig med meget kort varsel, men forvent at du skal være færdigvaccineret samt kunne fremvise en negativ corona-test ved indrejsen om nødvendigt. En rejseforsikring, der dækker hjemtransport og corona er ligeledes en betingelse.
Indrejseregler her og nu
For at få en restriktionsfri indrejse til Bali kræves det, at du er færdigvaccineret (min. 14 dage efter sidste stik). Coronapas
Det danske coronapas skal fremvises og anerkendes som dokumentation for vaccination. Vi anbefaler at medbringe alle dokumenter i papirform. En printet version af coronapasset på engelsk kan findes på 
sundhed.dk.
Ved ankomsten til Bali vil din temperatur blive målt, og er den under 37,5 kan du fortsætte din rejse. Er temperaturen over 37,5 vil du skulle tage en PCR-test for egen regning og derefter afvente på hotellet. Er svaret positivt, vil du blive kørt til et karantæne-hotel.

OBS
Hvis du ikke opfylder nævnte indrejseregler/-krav, kan du blive nægtet indrejse i landet. Hvis dette skulle ske, har du ikke nogen mulighed for at få pengene refunderet for din rejse. Det er dit eget ansvar at sørge for at opfylde alle nødvendige indrejsekrav herunder dem relateret til corona.

Det må desuden forventes, at der vil være visse restriktioner på destinationen i forhold til brug af mundbind, åbningstider, forsamlinger samt i forhold til udbud af buffeér og massage på hotellerne....
Mere info:
https://indonesien.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051