På Bali kan du opleve grønne rismarker, vandfald, floder, vulkaner, frodige skove og dejlige strande. Øen har en traditionsrig og medrivende kultur med kunsthåndværk, templer og religiøse processioner. Året rundt er der et fantastisk klima på eksotiske, smukke og farverige Bali. Der bor 3 millioner mennesker på øen, og hovedparten af dem er hinduer. Oplev den magiske stemning, der hersker på Bali. En rejseoplevelse i særklasse.
Den farverige hinduistiske religion og kultur, gør Bali til noget helt specielt. Templer ses overalt. Selv den mindste landsby har mindst tre templer. Balineserne er dybt forankret i deres livskraftige kultur og religion. De giver ikke slip på deres hinduistiske livsanskuelse, men finder alligevel plads til både turismen og det traditionelle liv.
Selv om øen er mest kendt for sine maleriske bounty strande, bør man prøve at gå på opdagelse i den frodige og smukke natur. Bali har det hele! Oplev spændende kultur, enestående naturperler, afslappede dage på stranden og tropiske nætter. Glæd dig også til fantastisk mad, gode udflugter og lave priser. Vi bor i byerne Lovina, Ubud og Sanur.

Bali - 25. september til den 11. oktober 2023
Enkeltværelse kr. 22595,- / Dobbeltværelse kr. 18995,- / Tilmelding senest 1. juli 2023.
I alt 17 rejsedage: 4 nætter i Lovina, 4 i nætter Ubud og 6 nætter i Sanur. Max 15 personer.
Afrejse København/Kastrup kl. 15:35. 
Bestil her

Inkluderet
Fly Emirates København til Denpasar på Bali via Dubai t/r. Alle fly-skatter. Alle transporter mellem lufthavn, resort og hotel. 14 dage morgenmad på hotel. Udflugter og entréer ifl. programmet. Dansk rejseleder.
Lokale guider taler engelsk!

Ikke inkluderet
Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Entréer. Rejseforsikring og/eller afbestillingsforsikring. Visum omkostninger. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

OBS
Deltagerne SKAL tegne en rejseforsikring (inkl. hjemtransport og Corona). Afbestillingsforsikring anbefales. Rejsen er ikke egnet til gangbesværede. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

Visum + pas
Venligst bemærk at oplysningerne under “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
www.um.dk.

Temperatur i gennemsnit - Bali
Aug - Sep: 26 - 30 C. / Okt - Nov: 27 - 32 C. / Dec - Jan: 27 - 31 C.

 Kort Bali


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051