På Bali kan du opleve grønne rismarker, vandfald, floder, vulkaner, frodige skove og dejlige strande. Øen har en traditionsrig og medrivende kultur med kunsthåndværk, templer og religiøse processioner. Året rundt er der et fantastisk klima på eksotiske, smukke og farverige Bali. Der bor 3 millioner mennesker på øen, og hovedparten af dem er hinduer. Oplev den magiske stemning, der hersker på Bali. En rejseoplevelse i særklasse.
Den farverige hinduistiske religion og kultur, gør Bali til noget helt specielt. Templer ses overalt. Selv den mindste landsby har mindst tre templer. Balineserne er dybt forankret i deres livskraftige kultur og religion. De giver ikke slip på deres hinduistiske livsanskuelse, men finder alligevel plads til både turismen og det traditionelle liv.
Selv om øen er mest kendt for sine maleriske bounty strande, bør man prøve at gå på opdagelse i den frodige og smukke natur. Bali har det hele! Oplev spændende kultur, enestående naturperler, afslappede dage på stranden og tropiske nætter. Glæd dig også til fantastisk mad, gode udflugter og lave priser. Vi bor i byerne Candidasa, Ubud og Sanur.

Bali 09.10. til den 25.10.2018
Enkeltværelse kr. 19995,- / Dobbeltværelse kr. 16495,- / Udsolgt.
I alt 17 rejsedage: 4 nætter i Candidasa, 4 i nætter Ubud og 6 nætter i Sanur. Max 15 personer.
Afrejse Kastrup kl. 12:30. 
Bestil her

Inkluderet
Fly Singapore Airlines København/Denpasar via Singapor t/r. Alle fly-skatter. Alle transporter mellem lufthavn, resort og hotel. 14 dage morgenmad og 4 x frokost. Udflugter og entréer ifl. programmet. Dansk rejseleder.
Lokale guider taler engelsk!

Ikke inkluderet
Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Entréer. Afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

OBS
Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

Visum + pas
Venligst bemærk at oplysningerne under “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
www.um.dk.

Temperatur i gennemsnit - Bali
Aug - Sep: 25 - 30 C. / Okt - Nov: 26 - 32 C. / Dec - Jan: 26 - 31 C.

 Kort Bali


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring