Vi bor i Bønnerup på Danland Feriencenter Bønnerup Strand. Feriebyen Bønnerup ligger på Djurslands nordkyst og byder på en dejlig strand og naturskønne omgivelser. Der hersker en rigtig hyggelig atmosfære blandt de gamle fiskerhuse, og der findes en aktiv fiskeri- og en ny lystbådehavn, der blev indviet for få år siden. Her er altid liv omkring de to havne og på den attraktive strand. Ved havnen kan man købe frisk fanget fisk hver dag. Bønnerup har flere gode spisesteder og indkøbsmuligheder.

Feriencentrets
beliggenhed er det perfekte udgangspunkt, når man vil opleve Norddjurs. På centret finder man restaurant, indendørs og udendørs swimmingpool, spa, dampbad, sauna, fitness, møntvaskeri, gratis internet i alle lejligheder (begrænset mulighed for download og streaming). Opholdet inkluderer 6 dage med morgenmad og 3 x aftensmad.

Danland følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til Corona-covid-19. Dette betyder at man har øget hyppigheden af bl.a. rengøring af fællesarealer m.m. Restriktioner og guidelines forefindes på feriecenteret. Nogle af de nævnte faciliteter kan derfor være lukkede. Mundbind er påkrævet i alle indendørs arealer og selvfølgelig i restauranten. Ved spørgsmål kan feriecenterets personale naturligvis altid kontaktes.

Til og fra vandreturene bliver vi kørt i privat bus. Alle ture foregår tæt på. Vi skal aldrig køre længere end 45 minutter til startstederne af vores vandreture. Det er en afslappende ferie i den dejlige danske natur, der venter på alle deltagere.

Danland Norddjurs - Havet 24 a
8585 Glesborg - Telefon: (+45) 91 33 91 53
https://www.danland.dk/feriecentre/norddjurs/

Lejlighed Norddjurs

Tegningen er en principskitse. Der kan forekomme variationer i størrelse og indretning.
Alle billeder af lejlighederne er eksempler og alle lejligheder er indrettet forskellige med hensyn til møbler etc. og ejes af privatpersoner, ikke af Danland. Vi har IKKE nogen indflydelse på fordeling af lejlighederne. Der kan ikke tages hensyn til ønsker, der vedrører beliggenheden af lejligheden, det vil f.eks. sige om den ligger i stueetagen eller på 1. sal.

I lejligheden har man kabel-tv, bad/wc, håndvask, badekar/bruse, elkogeplader, køleskab, miniovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemaskine, altan/terrasse, centralvarme.

B=Bad, E=Entré, K=Køkken, O=Opholdsstue, SP=Spisestue, TE=Terrasse, V=Værelse.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring