Dag 1 Ankomst til Danland Feriecenter Bønnerup Strand på Norddjurs
Gæsterne sørger selv for deres ankomst. Værelserne er klar til indflytning kl. 15.

Dag 2 Fra Bønnerup til Gjerrild Nordstrand og tilbage til Bønnerup
Vi vandrer langs kysten til Gjerrild Nordstrand, der er et fredet naturområde med en fin sandstrand og lave klitter. Her kan man observere forskellige fugle hele året rundt, især mange rovfugle. Ved stranden findes en bygning med en lille udstilling om stedet, der dengang havde stor betydning for udvinding af ral. Vejen tilbage fører gennem store skovarealer, hvor vi kan nyde flotte udsigter over Kattegat mod nord. I alt med pauser ca. 5 timer / ca. 14 km.

Dag 3 Fra Fornæs Fyr til Sostrup Slot
Vi kører med bus til Fornæs Fyr, nord for Grenå. Det nuværende fyr har eksisteret siden 1892. Turen fortsætter langs Karlby og Sangstrup Klinter, hvor man kan finde fossiler, især forstenede søpindsvin. Vi vandrer videre til landsbyen Gjerrild og til Sostrup Slot, en vandborg bygget fra 1599 til 1606. Her bliver vi hentet igen og kørt tilbage til Bønnerup. I alt med pauser ca. 5 timer / ca. 14 km.

Dag 4 Fra Bønnerup til Stenvad
Vandreturen går ind i landet i retning af Mejlgård Gods. I Nederskoven nord for Mejlgaard Gods kan vi opleve Meilgård Køkkenmødding, der er én af landets største og bedst undersøgte køkkenmøddinger, der stammer fra den såkaldte Ertebølletid. Man kan finde skaller fra østers, muslinger og snegle. Vi kommer til Stenvad, hvor vi kan besøge Stenvad Mosebrugscenter (entré kr. 60,-), der beretter om tørvegravningens og mosebrugets historie. Museet udstiller de redskaber og maskiner, der blev brugt til tørvegravning. Her venter bussen på os. I alt med pauser ca. 5 timer / ca. 11 km.

Dag 5 Gammel Estrup - Danmarks Herregårdsmuseum - udflugt med bus
Vi skal opleve den gamle herregård Gammel Estrup og se, hvordan både herskab og tjenestefolk levede gennem flere hundrede år. Der er pragtfulde sale og elegante gemakker, hvor grever og grevinder holdt til. Udendørs kan vi gå en tur i herregårdshaven, der byder på mange blomster, en æblehave og orangerier. Et besøg af Det Grønne Museum (entré kr. 100,-) tæt på er også en oplagt mulighed. På vejen hjem stopper bussen ved Stendysserne ved Tustrup, der er et fredet areal med rekonstruerede dyssekamre, jættestue og kulthus fra yngre stenalder. Entréen til herregården er inkluderet. I alt ca. 5 timer.

Dag 6 Bønnerup
Dagen er til fri disposition, ikke noget program.

Dag 7 Afrejse fra Danland Feriecenter Bønnerup Strand på Norddjurs
Gæsterne sørger selv for deres afrejse. Værelserne forlades senest kl. 10.

OBS - Der tages forbehold for ændringer.

Udrustning på vandretur
Vi vandrer i Danmark. Her findes ingen høje bjerge, men det går alligevel op og ned på de fleste ture. Udrustning: Gode sko med profilsåler, en lille rygsæk, en tynd sweater, regnfrakke, drikkevand og måske en solhat.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring