Vi bor på Danland Feriencenter i Faaborg. Fericentret ligger rigtigt skønt lige ved en dejlig badestrand og kun få minutters spadsertur fra havnen og byens centrum. Fyn’s sydkyst indbyder til dejlige naturoplevelser, og det er en oplagt mulighed at besøge øhavsøerne. Der er også meget at se og opleve i byen Faaborg. Der findes museere, flotte gamle byhuse og andre seværdigheder, samt et hyggeligt havnemiljø med gode restauranter og spændende butikker.

Feriencentrets
beliggenhed er det perfekte udgangspunkt, når man vil opleve Sydfyn og øhavet. På centret finder man restaurant, indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, møntvaskeri, gratis internet i alle lejligheder (begrænset mulighed for download og streaming). Opholdet inkluderer 6 dage med morgenmad og 3 x aftensmad.

Danland følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til Corona-covid-19. Dette betyder at man har øget hyppigheden af bl.a. rengøring af fællesarealer m.m. Restriktioner og guidelines forefindes på feriecenteret. Nogle af de nævnte faciliteter kan derfor være lukkede. Mundbind er påkrævet i alle indendørs arealer og selvfølgelig i restauranten. Ved spørgsmål kan feriecenterets personale naturligvis altid kontaktes.

Til og fra vandreturen benytter vi lokale busser, ligeledes på dagsudflugt til Egeskov Slot. Det er en hyggelig og afslappende ferie i og omkring Faaborg på Sydfyn, der venter på alle deltagere.

Danland Faaborg - Klinte Alle 1
5600 Faaborg - Telefon: (+45) 62 61 38 00
https://www.danland.dk/feriecentre/faaborg/

Tegningen er en principskitse. Der kan forekomme variationer i størrelse og indretning.
Alle billeder af lejlighederne er eksempler og alle lejligheder er indrettet forskellige med hensyn til møbler etc. og ejes af privatpersoner, ikke af Danland. Vi har IKKE nogen indflydelse på fordeling af lejlighederne. Der kan ikke tages hensyn til ønsker, der vedrører beliggenheden af lejligheden, det vil f.eks. sige om den ligger i stueetagen eller på 1. sal.

I lejligheden har man kabel-tv, bad/wc, håndvask, badekar/bruse, elkogeplader, køleskab, miniovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemaskine, altan/terrasse, centralvarme.

B=Bad, E=Entré, K=Køkken, O=Opholdsstue, TE=Terrasse, V=Værelse. 


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring