Dag 1 Ankomst til Hotel Pejsegården
Gæsterne sørger selv for deres ankomst. Værelserne er klar til indflytning kl. 14.

Dag 2 Fra Hammer Mølle til Rørbæk Sø - vandretur
Efter en dejlig morgenmadsbuffet kører vi til Hammer Mølle, tæt ved Tørring. Fra Hammer Mølle følger vi Gudenåen hen mod dens kilde. Kun 300 meter derfra finder vi også Skern Åens uspring. Vi krydser Hærvejen og følger Skjern Åen indtil vi kommer til Rørbæk Sø. Det er en super flot vandretur.
I alt med pauser ca. 4-5 timer / ca. 12 km.

Dag 3 Fra Åstedbro til Vestbirk - kanotur på Gudenå
Vi sejler på Gudenåen fra Åstedbro til Vestbirk, hvor vi slutter dagens sejltur ved Campingpladsen i Vestbirk. Gudenåen er Danmarks længste vandløb og byder på  en seværdig natur med mange spændende planter og dyr. Nyd sommeren på en afslappende kanotur. I alt med pauser ca. 5 timer / ca. 12 km.

Dag 4 Fra Vestbirk til Klostermølle - kanotur på Gudenå
Den anden dags sejltur når sit højdepunkt på de sidste kilometer inden Mossøen. Naturen er enestående, og med lidt held kan man måske iagtage isfuglen. Efter ankomsten til Klostermølle, hvor vi afleverer kanoerne, venter vores bus og tager os tilbage til Hotel Pejsegården. I alt med pauser ca. 5-6 timer / ca. 14 km.

Dag 5 Fra Rørbæk Sø til Brande - kanotur på Skjern Å
Sejlturen på Skjern Åen er bare fantastisk. Efter starten ved Rørbæk Sø sejler vi over Kulsøen inden vi fortsætter på selve Skjern Å. Oplevelsen på åen er ren afslapning og med flot natur tæt på. Turen slutter for enden af MES-søen, tæt ved Brande. I alt med pauser ca. 5-6 timer / ca. 15 km.

Dag 6 Bustur i privat bus
Vi kører med bus til Horsens og besøger Fængselsmuseet (entré kr. 110,- ikke inkluderet). Øm Kloster, der ligger på nordsiden af Mossøen, var oprindeligt hjemsted for munke af cistercienserordenen, der kom til Øm en forårsdag i 1172. I dag er det et museum, et spændende sted (entré kr. 50,- ikke inkluderet). Vi stopper i nærheden af Klostermølle ved Mossøen og stiger op på Sukkertoppen, hvor der venter en fantastisk udsigt. Sidste stop bliver ved Den Genfunde Bro. I 2014 blev den gamle jernbanebro ved Gammelstrup gravet fri. Broen var en del af jernbaneforbindelsen mellem Horsens og Bryrup. Broen blev bygget i 1899 og var dengang den højeste bro i norden. I alt med pauser ca. 5-6 timer.

Dag 7 Afrejse fra Hotel Pejsegården
Gæsterne sørger selv for deres afrejse. Værelserne forlades senest kl. 11.
OBS - Der tages forbehold for ændringer.

Udrustning på kanotur
Det er en god idé at benytte sig af tøj og sko, der må blive våd. En lille rygsæk til proviant, drikkevand, en tynd sweater, regnfrakke og en solhat kan anbefales. En svømmevest er del af udstyret, der leveres sammen med kanoen.

Udrustning på vandretur
Vi vandrer i Danmark. Her findes ingen høje bjerge, men det går alligevel op og ned på de fleste ture. Udrustning: Gode sko med profilsåler, en lille rygsæk, en tynd sweater, regnfrakke, drikkevand og måske en solhat.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring