Dag 1 Ankomst til Hotel Pejsegården
Gæsterne sørger selv for deres ankomst. Værelserne er klar til indflytning kl. 14.

Dag 2 Fra Løndal Skov til Mossø og Klostermølle
Dagens vandretur starter tæt ved Løndal Gods i nærheden af Addit. Vi vandrer igennem Løndal Skov, syd for Salten Langsø. Efter dejlige skovområder følger hedeområder og flere mindre søer, der indbyder til en frokostpause. Før Mossøen kommer vi til Gudenåen, der slynger sig rundt om Sukkertoppen. Det er en kort men lidt krævende opstigning til Sukkertoppen. Udsigten er enestående. Turen slutter ved Klostermøllen. I alt med pauser ca. 5 timer / ca. 12 km.

Dag 3 Fra Hammer Mølle til Rørbæk Sø
Efter en dejlig morgenmadsbuffet kører vi til Hammer Mølle, tæt ved Tørring. Fra Hammer Mølle følger vi Gudenåen hen mod dens kilde. Kun 300 meter derfra finder vi også Skjern Åens uspring. Vi krydser Hærvejen og følger Skjern Åen indtil vi kommer til Rørbæk Sø. Det er en super flot vandretur.
I alt med pauser ca. 5,5 timer / ca. 13,5 km.

Dag 4 Fra Bryrup via Vellingkoller til Vrads Station NY
Efter endnu en dejlig morgenmad kører vi til Bryrup, hvor vi starter vores vandretur ved Kulsøen. Via Lystruphave og Velling Koller vandrer vi gennem Velling og Snabegård Skovene. Det går op og ned med flotte udsigter undervejs. Her i området vokser mange gamle, kæmpestore bøgetræer. Vi følger skovvejen til Velling Koller og vandrer derfra ned til Iglesø, der ligger i Katrinedal. Så går det videre i Katrinedalen med skov på den éne og hede på den anden side. Vi kommer til Vrads Station hvor turen slutter. Her venter bussen på os.
I alt med pauser ca. 5 timer / ca. 11,5 km.

Dag 5 Fra Boest Mose til Vrads NY
Så skal vi igen opleve en rigtig flot vandretur. Vi starter 1 km nord for Nørre Snede og kommer til Boest Mose. Vi fortsætter af mark- og skovveje, vandrer gennem Palsgård Skov og krydser Tingdalen med søerne Rævsø, Langsø, Kongsø og Kalgårdssø. Vi vandrer videre til den hyggelige landsby Vrads, hvor vi bliver hentet og kørt tilbage til vores hotel. I alt med pauser ca. 5 timer / ca. 11,5 km.

Dag 6 Fra Sikeborg til Himmelbjerget og til Ry NY
Vi kører med bus til Silkeborg og sejler med én af de historiske damper over Brassø og Julsø til anløbsbroen ved foden af Himmelbjerget. Efter opstigningen til Himmelbjerget vandrer vi til Ry, ca. 6 km. Derfra går det med bus tilbage til Hotel Pejsegården. I alt med pauser ca. 5 timer.

Dag 7 Afrejse fra Hotel Pejsegården
Gæsterne sørger selv for deres afrejse. Værelserne forlades senest kl. 11.

OBS - Der tages forbehold for ændringer.

Udrustning på vandretur
Vi vandrer i Danmark. Her findes ingen høje bjerge, men det går alligevel op og ned på de fleste ture. Udrustning: Gode sko med profilsåler, en lille rygsæk, en tynd sweater, regnfrakke, drikkevand og måske en solhat.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring