Gåtur bagom byen
Vi går bagom Karpathos by (Pigadia) i de mere lokale områder og ud til byens kirkegård med udsigt over havnen. Turen byder på ca. 1,5 time i rolige omgivelser med skønne udsigter og fakta om det lokale liv. Turen afsluttes på en café i byen.

Olympos
Efter en spændende sejltur fra syd- til nordøen, kommer vi til Olympos, den ældgamle bjergby. Her føles det som om tiden står stille. Traditioner og gamle skikke har været bevaret siden byen blev grundlagt. Du kan smage på hjemmelavede specialiteter, som f.eks. et dejligt urtebrød. Kirken og de gamle vindmøller står på byens højeste punkt. Udsigten derfra er bare fantastisk. Pris ca. € 45,- pr. pers.

Sol og strand ved Amoopi
Vi tager lokalbussen ud til den lille by Amoopi, hvor vi slår os ned ved en skøn sandstrand. Her er liggestole og parasoller mod betaling, krystalklart vand og ren afslapning.
Pris ca. € 10,- pr. pers. tur/retur med bussen.

Vandretur fra Menetes tilbage til Pigadia, Karpathos by
Byen Menetes er en flot bjerglandsby med farverige huse og smalle gader. Her kører vi op med lokalbus og går på grus- og asfaltvej nedad tilbage til Pigadia. Ca. 8 km.
Pris ca. € 6,- pr. pers. for busbilletten.

Sejltur langs østkysten
Tag med på denne tur, der lokker med forfriskende dukkerter i det klare vand. Langs Karpathos østkyst venter nogle af af øens fineste og bedste strande. Fra båden opleves det spændende hav, de imponerende bjergvægge og klippeformationer, der rejser sig mod himlen. Der stoppes ved den smukke Apella-strand. Pris ca. € 40,- pr. person. inkl. let frokost. Nadana’s rejseleder er ikke med på denne sejltur.

OBS - Der tages forbehold for ændringer og aflysninger.

Værd at vide
Alle udflugter/ture betales kontant i Euro.
Drikkevand: Vi anbefaler at købe vand på flasker.
El: Elektriciteten er 220/230 volt som i Danmark.
Valuta: 1 Euro = ca. kr. 7,50. Hæveautomater findes i byen.
Vi anbefaler dog at veksle i Danmark.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051