Gåtur bagom byen
Vi går bagom Karpathos by (Pigadia) i de mere lokale områder og ud til byens kirkegård med udsigt over havnen. Turen byder på ca. 1,5 time i rolige omgivelser med skønne udsigter og fakta om det lokale liv. Turen afsluttes på en café i byen.

Olympos
Efter en spændende sejltur fra syd- til nordøen, kommer vi til Olympos, den ældgamle bjergby. Her føles det som om tiden står stille. Traditioner og gamle skikke har været bevaret siden byen blev grundlagt. Kirken og de gamle vindmøller står på byens højeste punkt. Udsigten derfra er bare fantastisk.
Pris ca. € 48,- pr. pers.

Sol og strand ved Amoopi
Vi tager lokalbussen ud til den lille by Amoopi, hvor vi slår os ned ved en skøn sandstrand. Her er liggestole og parasoller mod betaling, krystalklart vand og ren afslapning.
Pris ca. € 12,- pr. pers. tur/retur med bussen.

Fra Pigadia, Karpathos by, til Lamiotissa og tilbage
Vi tager på en vandretur i området Lamiotissa (sydøst for hovedbyen Pigadia), forbi den populære Agia Kyriaki kirke og videre op ad trapperne til et stort kors, hvor der er smuk udsigt over havet. Vi ender tilbage i Pigadia, hvor man kan blive og nyde en forfriskning på en af byens tavernaer. Turen går både op og ned, og vi går primært på asfalteret vej. Vi tager det i roligt tempo, og der er skygge undervejs. I alt ca. 10 km, 3 til 3,5 timer.

Sejltur langs østkysten
Tag med på denne tur, der lokker med forfriskende dukkerter i det klare vand. Langs Karpathos østkyst venter nogle af af øens fineste og bedste strande. Fra båden opleves det spændende hav, de imponerende bjergvægge og klippeformationer, der rejser sig mod himlen. Der stoppes ved den smukke Apella-strand. Pris ca. € 38,- pr. person. Nadana’s rejseleder er ikke med på denne sejltur.

OBS - Der tages forbehold for ændringer og aflysninger.

Værd at vide
Alle udflugter/ture betales kontant i Euro.
Drikkevand: Vi anbefaler at købe vand på flasker.
El: Elektriciteten er 220/230 volt som i Danmark.
Valuta: 1 Euro = ca. kr. 7,50. Hæveautomater findes i byen.
Vi anbefaler dog at veksle i Danmark.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051