Vandretur til Kournas søen
Ca. 6 km én vej. Mulighed for hjemtransport med mini-tog eller med taxa (man kan selvfølgelig også bare vandre tilbage). Turen er inkluderet.

Jeep Safari
Vi kører en spændende heldags jeep safari fra Georgioupolis til Kreta's sydkyst og tilbage. Vi besøger en olivenolie fabrik og en vingård. Vi kører op på Askifou plateauet og oplever gamle, hyggelige landsbyer, hvor vi holder kaffepause inkl. snacks. Vi stopper ved den gamle borg Fragokastelo og har tid til en badestop. Vi oplever også et mejeri og kan prøve en græsk dans. Frokost er inkluderet, (min. 7 deltagere).
Pris ca. € 65,- pr. pers.

Imbros Kløft
Vi starter tidlig om morgen i Georgioupoli og kører med minibus op til en lille lokal taverna, hvor der er mulighed for at få lidt forfriskende inden vandreturen. Derefter begynder vi vandringen igennem Imbros kløften, der består af et ”vildt” landskab, men med skyggende træer undervejs. Når alle er kommet igennem kløften, kan vi spise frokost (ikke inkluderet i prisen) på en hyggelig taverna med fantastisk udsigt over havet mod syd. Imbros kløften er 8 km lang med det smalleste punkt på 1,6 m. For at deltage i denne tur skal man være godt gående og have en god kondition, især i varmen. Helen turen varer omkring 7 timer, selve vandreturen 3,5 til 4 timer med pauser. Husk gode trave sko og vand, (min. 7 deltagere).
Pris ca. € 48,- pr. pers. inkl. entré til kløften

Sejltur
En dejlig sejltur langs kysten mod vest. Vi oplever fantastiske grotter og flot natur. Ved Ombros Gialos holdes et badestop, hvor snorkeludstyr er tilgængelig. Små forfriskninger i form af raki og frugt serveres ombord. Medbragt frokost anbefales.
Pris ca. € 38,- pr. pers.

OBS - Der tages forbehold for ændringer og aflysninger.

Værd at vide
Alle udflugter/ture betales kontant i Euro.
Drikkevand: Vi anbefaler at købe vand på flasker.
El: Elektriciteten er 220/230 volt som i Danmark.
Valuta: 1 Euro = ca. kr. 7,50. Hæveautomater findes i byen.
Vi anbefaler dog at veksle i Danmark.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051