Vandretur til Kournas søen
Ca. 6 km én vej. Mulighed for hjemtransport med mini-tog eller med taxa (man kan selvfølgelig også bare vandre tilbage). Turen er inkluderet.

Jeep Safari
Vi kører en spændende heldags jeep safari fra Georgioupolis til Kreta's sydkyst og tilbage. Vi besøger en olivenolie fabrik og en vingård. Vi kører op på Askifou plateauet og oplever gamle, hyggelige landsbyer, hvor vi holder kaffepause inkl. snacks. Vi stopper ved den gamle borg Fragokastelo og har tid til en badestop. Vi oplever også et mejeri og kan prøve en græsk dans. Frokost er inkluderet. Pris ca. € 60,- pr. pers.

Spili og Agios Antonios kløften
Vi kører op til den hyggelige landsby Spili og besøger en urtehave. Haven's ejer viser os rundt og byder på hjemmelavet urtete. I Spili vil der være mulighed for indkøb af lokale varer og tid til at lure rundt eller sidde på cafe. Derefter går turen til Agios Antonios kløften, hvor vi kan spise frokost (ikke inkl.) og nyde en kort vandretur på ca. 2 km i det frodige område, der består af små floder og grønne træer. Pris ca. € 45,- pr. pers.

Sejltur
En hyggelig sejltur langs kysten mod vest. Vi oplever fantastiske grotter og flot natur. Ved Ombros Gialos holdes et badestop, hvor snorkeludstyr er tilgængelig. Små forfriskninger i form af raki og frugt serveres ombord. Medbragt frokost anbefales.
Pris ca. € 30,- pr. pers.
OBS - Der tages forbehold for ændringer og aflysninger.

Værd at vide
Alle udflugter/ture betales kontant i Euro.
Drikkevand: Vi anbefaler at købe vand på flasker.
El: Elektriciteten er 220/230 volt som i Danmark.
Valuta: 1 Euro = ca. kr. 7,50. Hæveautomater findes i byen.
Vi anbefaler dog at veksle i Danmark.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring