Vandretur til Kournas søen
Ca. 6 km én vej. Mulighed for hjemtransport med mini-tog eller med taxa (man kan selvfølgelig også bare vandre tilbage). Turen er inkluderet.

Jeep Safari
Denne halvdags jeep safari er for alle, der gerne vil lære kretensiske kultur og traditioner at kende. Vi besøger en moderne olivenmølle, hvor man kan få et "nærbillede" af, hvordan olivenolie produceres, og vi kan prøvesmage nogle af olierne. Herefter vil vi besøge en tidlig kristen kirke, som blev brugt som skjulested af folk, der gemte sig for tyrkerne. Derefter vil vi "klatre" 600 meter over havets overflade på en off-road rute. Vi kører gennem Lefka Ori-skoven og nyder herlige panoramaudsigter. Senere møder vi en hyrde, som vil vise os, hvordan kretensiske oste laves, og vi kan prøve nogle af dem. Turen afsluttes med et et traditionelt måltid, der er inkluderet, (min. 6 deltagere). Pris ca. € 60,- pr. pers.

Imbros Kløft
Vi starter tidlig om morgen i Georgioupoli og kører med minibus op til en lille landsby. Derefter begynder vi vandringen igennem Imbros kløften, der består af et ”vildt” landskab, men med skyggende træer undervejs. Når alle er kommet igennem kløften, kan vi spise frokost (ikke inkluderet) på en hyggelig taverna med fantastisk udsigt over havet mod syd. Imbros kløften er knap 8 km lang med det smalleste punkt på 1,6 m. For at deltage i denne tur skal man være godt gående og have en almindelig god kondition, især i varmen. Helen turen varer omkring 7 timer, selve vandreturen ca. 3,5 timer med pauser. Pris ca. € 48,- pr. pers. inkl. entré til kløften.

Sejltur
En dejlig sejltur langs kysten mod vest. Vi oplever fantastiske grotter og flot natur. Ved Ombros Gialos holdes et badestop, hvor snorkeludstyr er tilgængelig. Små forfriskninger i form af raki og frugt serveres ombord. Medbragt frokost anbefales.
Pris ca. € 40,- pr. pers.

OBS - Der tages forbehold for ændringer og aflysninger.

Værd at vide
Alle udflugter/ture betales kontant i Euro.
Drikkevand: Vi anbefaler at købe vand på flasker.
El: Elektriciteten er 220/230 volt som i Danmark.
Valuta: 1 Euro = ca. kr. 7,50. Hæveautomater findes i byen.
Vi anbefaler dog at veksle i Danmark.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051