Naturen på Öland er enestående, nogle steder gold og barsk, andre steder frodig og artsrig. Den sydlige tredjedel af Öland består overvejende af alvar, en flad kalkstensslette med en stor artsrigdom af planter og en af øens største seværdigheder. Den midterste og nordlige del af Öland er især skov og landbrug, mens den nordvestlige klintekyst er domineret af kalksten. Stort set hele østkysten er lavtliggende strandeng med græssende kreaturer og ynglende og rastende vadefugle. Øens tørre klima og kalkrige undergrund har skabt betingelser for et meget rigt planteliv og spændende landskaber.

Dag 1 Afrejse
Afgang fra Fyn om formiddagen, med passende pauser undervejs (frokost for egen regning). Ankomst til hotellet sidst på eftermiddagen. Aftensmaden får vi serveret på Hotel Skansen i Färjestaden på Öland.

Dag 2 Ørundtur
Morgenmad på hotellet. Herefter kører vi ud på en dejlig tur rundt på Öland med lokalguide. Her medbringer vi madpakker fra hotellet, ankomst til hotellet hen ad eftermiddagen. Aftensmaden nydes på hotellet.

Dag 3 Kalmar og glaskunst
Morgenmad på hotellet. Herefter går turen til Boda Glasbruk, hvor der bliver tid på egen hånd til at opleve glassets udvikling og shoppe lidt i den skønne butik. Vi spiser medbragte madpakker fra hotellet. Turen går herefter til Kalmar, hvor der er tid på egen hånd til at opleve denne spændende og hyggelige by. Der findes spændende butikker, museer, pubber, cafeer og gallerier i de brostensbelagte middelalderkvarterer. Kalmars Slott, et smukt bevarede renæssanceslot, er også et besøg værd. Aftensmaden kan vi nyde på en dejlig restaurant i Kalmar.

Dag 4 Kongens ferieresidens
Morgenmad på Hotellet. Herefter går turen til Sollidens Slott, som ligger på den nordlige del af Öland. Slottet bliver brugt af den Svenske Kongefamilie som sommerresidens. Slottet ser vi udefra og får en rundvisning i parken samt frokost og kaffe/kage inden vi kører tilbage til hotellet. Aftensmaden nydes på hotellet.

Dag 5 Hjemrejse
Morgenmad på hotellet, herefter pakkes der sammen og
køres hjemad.

OBS - Der tages forbehold for ændringer.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring