Rundtur i Pythagorion
Pythagorion var en stor by i antikken. Vi går på opdagelse i byen, én times gåtur i ro og mag. Ruten varieres under sæsonen. Turen afsluttes med et strandbesøg, hvor man kan spise en let frokost (for egen regning). Turen er inkluderet.

Med Kaptajn Andreas på sejltur
Vi sejler forbi Ireon til den lille paradisø Samiopoula, hvor det er tid til badning. Herefter lægger vi til ved kaptajnens egen strand Kakorema med klart vand og fine sten. Dagens frokost grilles og serveres ved langborde. Medbring badesko, badetøj og solbeskyttelse. Ca. 8 timer. Pris ca. € 42,- pr. pers. inkl. frokost.

Samos vinmuseum, græsk charme i Kokkari
Denne udflugt fører os til et flot udsigtspunkt i øens nordøstlige hjørne. Vi besøger det flot beliggende Zoodochou kloster og fortsætter til Samos Vinmuseum, hvor vi hører lidt om vinene på Samos. Der er også vinsmagning (inkl.). I Kokkari på nordkysten, holdes en pause. Kokkari er indbegrebet af græsk charme. Der er tid til frokost (ikke inkl.) og badning (husk badesko).
Ca. 6 timer. Pris ca. € 38,- pr. pers. (min. 7 deltagere).

Kokkari og Vourliotes
Vi vandrer fra Kokkari op til den hyggelige bjerglandsby Vourliotes, ca. 1,5 timer og ca. 350 højdemeter. Gæsterne, der ikke vil vandre, kan køre videre med bussen til Vourliotes, hvor der hersker en dejlig græsk atmosfære. Gode fotomotiver og flere hyggelige caféer indbyder til en pause i skyggen på torvet. Senere kan man spise frokost (ikke inkl.) i Kokkari.
Ca. 5 timer. Pris ca. € 35,- pr. pers. (min. 7 deltagere).

Sejltur til Kasonisi
Pragtfuld sejltur til en bugt udfor den lille ø Kasonisi med noget ualmindeligt lækkert badevand. Vi ankrer op udfor en lille ø og efter cirka en times badning, fortsættes til den lille by Posidonio, hvor der udover en fin lille strand også ligger en hyggelig taverna i vandkanten, hvor man kan købe frokost. Pris ca. € 30,-.

OBS - Der tages forbehold for ændringer og aflysninger.

Værd at vide
Alle udflugter/ture betales kontant i Euro.
Drikkevand: Vi anbefaler at købe vand på flasker.
El: Elektriciteten er 220/230 volt som i Danmark.
Valuta: 1 Euro = ca. kr. 7,50. Hæveautomater findes i byen.
Vi anbefaler dog at veksle i Danmark.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051