Dag 1 Afrejse København
Vi flyver fra København til Hanoi med mellemlanding i Bangkok.
Dag 2 Ankomst Hanoi
Efter ankomsten bliver vi kørt til hotellet i Hanoi, Moon View Hotel, beliggende i byens gamle kvarter. For selve ankomstdagen er der ikke lagt et fast program.
Dag 3 Fra Hanoi til Halong bugt
Tidlig om morgen er der afgang til Halong bugten. Busturen varer ca. 3-4 timer. Undervejs til havnen i Tuan Chau kan vi nyde det fredelige landskab. Efter ankomsten ombord venter kaptajnen med en velkomstdrink. Vi får vores kabiner og sejlturen starter. Efter frokosten besøger vi den spændende Hang Me Cung grotte. Tilbage ombord, efter en dejlig svømmetur, venter aftensmaden og en fantstisk solnedgang, hvis vejret "spiller" med. Vi har 2 overnatninger ombord på båden.
Dag 4 Halong bugt
Efter morgenmaden sejler vi i mindre både til at udforske nogle af de mange huler i området og besøger en perlefarm. Du kan prøve en sejltur i kajak og snorkle i det turkise vand tæt ved kalkstensklipperne inden frokosten serveres. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at besøge en af de dejlige strande, der findes på Ba Trai Dao øerne i Halong bugten. Efter aftensmaden er det på tide at førsøge sig med at fiske blæksprutter.
Dag 5 Fra Halong bugt til Hanoi
Efter natten ombord fortsætter vi vores sightseeing sejltur i Halong bugten. Efter morgenmaden skal vi flytte ud af vores kabiner. Efterfølgende, omkring kl. 10, undervises i hvordan en klassisk forårsrulle tilberedes. Frokosten indtages ombord og vi forlader vores hyggelige krydstogtskib ved middagstid. Vi bliver kørt tilbage til Hanoi og vi overnatter igen på Moon View Hotel.
Resten af dagen er til fri disposition.
Dag 6 Hanoi
Vi begiver os på "Hanoi City Tour". Turen starter omkring kl. 8.00. Vi besøger det imponerende Ho Chi Minh-mausoleum på Ba Dinh-pladsen, der er en af de mest besøgte attraktioner i Hanoi. Det er det sidste hvilested for Ho Chi Minh, Vietnams mest ikoniske og populære leder, der er kendt som 'onkel Ho'. I parken, ved siden af mausoleet, ser vi Ho Chi Minh’s hus, der er bygget på stylte, hvor han boede fra 1958 til 1969. Vi fortsætter til en flot lille pagode, der stammer fra året 1049. Pagoden kaldes også søjle-pagoden. Den blev bygget af træ på en enkelt stensøjle og er designet til at ligne en lotusblomst, symbolet på renhed. Vietnam Museum of Ethnology, vores næste stop, giver et indblik i de 54 forskellige etniske grupper i Vietnam. Vi kommer også forbi den flotte Hoan Kiem-sø "skildpadde søen" og Ngoc Son-templet. Templet står på en lille ø i den nordlige del af Hoan Kiem-søen, forbundet med søbredden ved en elegant bro, konstrueret i klassisk vietnamesisk stil. Templet er dedikeret til general Tran Hung Dao, som besejrede mongolerne i det 13. århundrede. Frokosten på et restaurant i Hanoi’s gamle kvarter er inkluderet. Derefter besøger vi “Literature Temple” og Quoc Tu Giam, Vietnams første universitet. Templet er dedikeret til Confucius, blev grundlagt i året 1070 og er et af de fineste eksempler på velbevaret traditionel vietnamesisk arkitektur. Så går det videre til det berygtede Hoa Lo-fængsel, også kaldet "Hanoi Hilton". Først var det politiske fanger, der blev indspærret her, senere, under Vietnam krigen, amerikaniske soldater. Til sidst kan vi også beundre en flot, 4 km lang mosaik-væg den historiske Long Bien bro, designet af Gustave Eiffel. Vi overnatter på Moon View Hotel.
Dag 7 Fra Hanoi til Hoi An
Vi bliver kørt til lufthavnen i Hanoi og tager derfra med indenrigsfly til Da Nang/Hoi An.
Resten af dagen er til fri disposition. Vi overnatter på Hoi An Ancient House Resort & Spa Hotel.
Dag 8 Hoi An
Formiddagen er til fri disposition. Sidst på eftermiddagen starter vores Hoi An Street Food Tour. Touren arrangeres med start kl. 17.30 og varer ca. 3 timer. På den såkaldte "food route" kan man nyde spændende smagsprøver fra det vietnamesiske køkken. I Hoi An’s gamle bydel besøger vi små familierestauranter og dukker op dér, hvor de lokale normalt kommer. Spis som de vietnamesiske indbyggere og prøv den mad, der er autentisk og original. Prøv f.eks. retter som White Rose, Banh Beo Cake, Cao Lau Noodle, Grilled Pork Rolls, Banh Mi, Fried Wonton. Det kan anbefales at springe frokosten over. Vi overnatter på Hoi An Ancient House Resort & Spa Hotel.
Dag 9 Hoi An
Der er ikke lagt et fast program. Dagen er til fri disposition. Mulighed for massage i byen (for egen regning). Vi overnatter på Hoi An Ancient House Resort & Spa Hotel.
Dag 10 Udflugt med én overnatning
Efter morgenmaden starter vores 2-dages udflugt med lokal guide. Vi besøger små landsbyer i bjergene og kommer tæt på de indfødtes liv og daglige gøremål. Vi kører i bil på rolige landeveje og ser landmændene på markerne. Undervejs besøger vi Champa Tower, et ældgammel bygningsværk, og senere stopper vi for en svømmetur. Vi fortsætter vores eventyr på tværs af bakkerne med teplantager, et af ​​Vietnams kendetegn. Vi besøger forskellige landsbyer med etniske minoriteter, som f.eks. Co Tu folket. Det føles som om man går lynhurtigt tilbage i tiden, som om tiden blev stoppet. Frokost og aftensmad er inkluderet. Vi overnatter på et guest house, Dung Thuy Hotel, i en mindre provinsby. Her kan man også opleve den typiske morgen- og aftenradio underholdning, der stadig findes på landet og i provinsbyerne. Det er Vietnam uden filter.
Dag 11 Tilbage til Hoi An
Vi starter en ny dag med at køre på Ho Chi Minh-stien. Vores lokale guide fortæller om dens historie. Vi besøger flere landsbyer, hvor kulturen og traditionerne forbliver uberørt. Gennem frodige skove, hvor vi også kan nyde fantastisk flotte udsigter hen over Vietnam-bjergene, fortsætter vi på Ho Chi Minh-stien. Vi oplever ananasplantager og andre landbrugsområder, hvor der dyrkes ris m.m. Frokost undervejs er inkluderet. Vi overnatter på Tropical Beach Hoi An Resort.
Dag 12 til 15 Hoi An ved stranden
Vi bor direkte ved havet. Hotellet er bare dejligt. Morgenmaden findes ikke bedre. Der er en rigtig god restaurant med super servicemindede hotel-medarbejdere. Stranden er også bare ren nydelse. Den fineste hvide sand og ingen sten i vandet. Ønsker man at komme ind til Hoi An centrum, ringer man bare til receptionen og booker en plads på den gratis shuttle-bus, som hotellet tilbyder. Det kan ikke være nemmere. Hoi An er en rigtig hyggelig by med mange farvestrålende forretninger, fantastiske restauranter og lokale museer. Mulighed for massage i byen og på hotellet (for egen regning). Vores danske agent i byen, Kenneth Rasmussen, hjælper gerne med ekstra aktiviteter og ture, hvis gæsterne ønsker det. Ekstra aktiviteter og ture er dog ikke inkluderet i rejsens pris! Vi overnatter på Tropical Beach Hoi An Resort.
Dag 16 Afrejse Hoi An/Da Nang
Vi bliver kørt til lufthavnen i Da Nang, hvorfra vi flyver hjem til Danmark via Bangkok.
Dag 17 Hjemkomst til Danmark
OBS
- Rejseplanen er tilrettelagt så godt som muligt, ændringer kan dog forekomme.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring