Vaccination
Når man rejser til udenlandske feriemål, er der altid en risiko for, at man kan blive smittet med sygdomme, vi ikke er vant til at tage forholdsregler mod her i Danmark. Da det ikke er noget, vi kender fra vores hverdag, er det altid en god idé at undersøge forholdene, bruge sin sunde fornuft og måske tage evt. forholdsregler, såsom brug af myggespray, vacciner mm. Læs mere og få rådgivning på Statens Serum Institut:
www.ssi.dk/rejser

Drikkepenge
I Danmark har drikkepenge i årevis været en integreret del af regningen på hoteller og restauranter. Sådan er det langtfra i de lande vi rejser i, selv om det er en udbredt opfattelse. I de fleste lande udgør drikkepenge-delen hovedparten af lønnen for de ansatte i turistindustrien. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil give drikkepenge, men det anbefales, hvis man har været tilfreds med servicen.

Valuta og kreditkort
Møntfoden
i Vietnam hedder Vietnam Dong (VND). Medbring US-dollars til veksling (100 US-dollar sedler eller mindre). Kreditkort som f.eks. Masterard og Visa accepteres i større hoteller og enkelte butikker, dog kommer der typisk et gebyr op til 5% oveni beløbet. Begge slags kreditkort kan også benyttes til at hæve Vietnam Dong i automaten. Det er absolut det bedste med kontant lokal valuta i lommen.

Elektricitet og stik
Vietnam har i de fleste områder 220/230 V og forskellige slags stik forekommer overalt. Det kan anbefales at tage en adapter med på rejsen. Så er du på den sikre side.

Følgende regler gælder for rejser til Vietnam
Danske statsborgere er fritaget for visum i op til 15 dage. Følgende 3 betingelser skæl være overholdt:
1. Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato.
2. Gyldig returbillet/dokumentation for udrejse inden for de 15 dage fra indrejsedatoen.
3. Der skal være gået minimum 30 dage siden udrejsen fra et tidligere visumfrit ophold.
Hvis man mister sit pas i Vietnam og skal have udstedt et provisorisk pas, kræver det, at få et "udrejsestempel" ved de vietnamesiske myndigheder.

Vietnams Ambassade i Danmark
Vietnams Ambassade - Bernstorffvej 30 c, 2900 Hellerup / Tel.: 39183932 - Fax: 39184171
E-mail: 
embvndk@hotmail.com  Web: http://www.vietnameseembassy.org/denmark+copenhagen.html


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring