Vietnam, østens perle, er et land med mange forskellige ”ansigter”, med frodige bjerge, grønne risterrasser, små landsbyer og livlige markeder, herlige strande og den smukke Halong bugt med store kalkstensklipper i det smaragdgrønne hav.
Forskellige lande og krige har sat deres præg på arkitektur, gastronomi og seværdigheder, og derfor har man i Vietnam hele tiden historien med som rejseledsager. De spændende byer og de lokale, imødekommende indbyggere, nogen gang i farverige folkedragter, er en uforglemmelig oplevelse i sig selv.
Hanoi med mange historiske mindesmærker er første stop på vores rejse. Efter en mini-krydstogt i Halong bugten går det videre med nattog til Hue, den gamle kejserby. Senere kommer vi til den hyggelige by Hoi An, der byder på en flot gammel bydel, gode strande og spændende udflugter tæt på. Rejsen fortsætter til Ho Chi Minh City, hvor vi kan opleve de berømte Cu Chi tunneller. Sidste stop på rejsen er Mekong Deltaet, hvor vi bor i byen Can Tho. Vietnam er dragende og smukt.

Ikke inkluderet
Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Entréer. Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

OBS
Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk
og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

Visum + pas
Venligst bemærk at oplysningerne under “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
www.um.dk.

Temperatur i gennemsnit - Vietnam
Aug - Sep: 25 - 32 C. / Okt - Nov: 23 - 29 C. / Dec - Jan: 22 - 27 C.

Vietnam 02.09. til den 18.09.2018
Enkeltværelse kr. 20995,- / Dobbeltværelse kr. 17995,- / Tilmelding senest 22.06.2018.
I alt 17 rejsedage: 2 nætter i Hanoi, 1 nat i Halong bugten, 1 nat på tog, 1 nat i Hue, 4 nætter i Hoi An, 2 nætter i
Ho Chi Minh City, 3 nætter i Can Tho. Max 15 personer. Afrejse Kastrup kl. 14:25.
Bestil her

Inkluderet
Fly Thai Airways København/Hanoi og Ho Chi Minh/København via Bangkok på ud- og hjemrejsen. Indenrigsfly, alle transfers (lufthavn, hotel), nattog og udflugter if. programmet. 14 dg. med morgenmad, 7 x frokost, 3 x aftensmad.
Dansk rejseleder. Lokale guider taler engelsk!

 Kort Vietnam


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring