Vietnam, østens perle, er et land med mange forskellige ”ansigter”, med frodige bjerge, grønne risterrasser, små landsbyer og livlige markeder, herlige strande og den smukke Halong bugt med store kalkstensklipper i det smaragdgrønne hav.
Forskellige lande og krige har sat deres præg på arkitektur, gastronomi og seværdigheder, og derfor har man i Vietnam hele tiden historien med som rejseledsager. Vietnam er et fantastisk rejseland.
Hanoi med mange historiske seværdigheder er første stop på vores rejse. Vi oplever denne pulserende storby på en spænende city tour efter et mini-krydstogt i Halong bugten. Vi fortsætter med indenrigsfly til Hoi An, en rigtig hyggelig by med mange farvestrålende forretninger, fantastiske restauranter og lokale museer. På en såkaldt streetfood-tour kan vi nyde smagsprøver fra områdets lokale køkken. Det kan anbefales at springe frokosten over.
Hoi An, hvor vi i første omgang bor på et skønt byhotel, er udgangspunktet for en 2-dages udflugt med lokal guide. Vi besøger små landsbyer i bjergene og kommer tæt på de indfødtes liv og daglige gøremål. Vi overnatter på et guest house i en mindre provinsby. De sidste nætter bor vi igen i Hoi An på et
rigtigt dejligt strandhotel.

Ikke inkluderet
Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Entréer. Rejse-/afbestillingsforsikring.
Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet. Læg mærke til: Vores danske agent, Kenneth Rasmussen, kan tilbyde ekstra aktiviteter og ture i Hoi An. Ekstra aktiviteter og ture er dog ikke inkluderet i rejsens pris!

OBS
Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk
og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

Visum + pas
Venligst bemærk at oplysningerne under “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
www.um.dk.

Temperatur i gennemsnit - Vietnam
Juli: 25 - 34 C. / August: 26 - 34 C. / September: 24 - 32 C.

Inkluderet
Fly Thai Airways København/Hanoi og Da Nang/København via Bangkok på ud- og hjemrejsen. Indenrigsfly, alle transfers (lufthavn, hotel), udflugter if. programmet. 14 dg. med morgenmad, 6 x frokost, 5 x aftensmad. Dansk rejseleder. Lokale guider i Hanoi, på krydstogt, under 2-dages udflugt i provinsen og i Hoi An taler engelsk.

Vietnam 02.08. til den 18.08.2020
Enkeltværelse kr. 22195,- / Dobbeltværelse kr. 18695,- / Tilmelding senest 25.05.2020.
I alt 17 rejsedage: 1 nat i Hanoi, 2 nætter i Halong bugten, 2 nætter i Hanoi, 3 nætter i Hoi An på hotel i byen, 1 nat på udflugt i provinsen og 5 nætter i Hoi An ved stranden. Max 15 personer. Afrejse Kastrup kl. 14:25.
Bestil her

 Kort Vietnam


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring