Dag 1 Afrejse København
Vi flyver med Singapore Airlines via Singapore til Kota Kinabalu i Malaysia på Borneo.
Dag 2 Ankomst Kota Kinabalu
Ankomst til Kota Kinabalu og transfer til vores hotel i byen, hvor eftermiddagen og aftenen er fri. Vi overnatter på Grandis Hotel i midten af Kota Kinabalu.
Dag 3 Byvandring i Kota Kinabalu
Vi begiver os på en halvdags gåtur gennem Kota Kinabalu, hvor vi kommer forbi de historiske bygninger, som Sabah Tourism og Atkinson Clock Tower inden vi fortsætter til det store grøntsags- og frugtmarked. Undervejs drikker vi formiddagskaff/te på én af byens ældste lokale kaffebarer. Vi overnatter på Grandis Hotel i midten af Kota Kinabalu.
Dag 4 Kinabalu Park
Efter morgenmaden kører vi til Kinabalu Park, ca. 2-3 timer fra Kota Kinabalu. Når vi ankommer til parken, vil der være mulighed for vandreture på nogle af de mange stier i parken. Kinabalu Park er på UNESCOs verdensarvsliste, og den regnes for et af de vigtigste biologiske steder i verden, med mere end 5000 forskellige slags planter. Man skønner, at der findes mere end 1000 forskellige orkideer. Overnatning i Kundasang på Kinabalu Pine Resort tæt ved parken.
Dag 5
Poring
Straks efter morgenmaden kører vi til Poring. Her besøger vi sommerfuglehaven og går på hængebroer i 40 meters højde. Der er mulighed for at tage et bad i de varme kilder, som området er kendt for. Overnatning i Kundasang på Kinabalu Pine Resort tæt ved parken.
Dag 6 Kundasang til Sepilok området
Efter vi har fået vores morgenmad forlader vi Kundasang og kører mod Sepilok området ved Sandakan. Første stop bliver Sabah Tea Plantagen, hvor vi får en rundvisningen på fabrikken og høre mere om hvordan te produktionen foregår. Vi spiser frokost på Sabah Tea, hvor vi nyder den flotte udsigt over te markerne. Efter frokosten besøger vi til en nærliggende flod. For dem, der er modige, er det muligt at få en gang ben-massage af de store fisk der lever i floden (Fiskene spiser døde hudceller, så det føles som massage). Vi overnatter på Sepilok Nature Resort i nærheden af Sandakan.
Dag 7 Bytur og Labuk Bay
Dagens oplevelser begynder med en rundtur i Sandakan by. Vi besøger det lokale marked og et tempel inden vi spiser frokost ved Sim Sim landsbyen, der er bygget på pæle i vandet. Efter frokosten fortsætter vi til Labuk Bay Centret, hvor semi-vilde næseaber lever. Her har vi en rigtig god mulighed for at se de sjove aber helt tæt på.
Vi overnatter på Sepilok Nature Resort i nærheden af Sandakan.
Dag 8 Sandakan med orangutanger og solbjørne - Abai Jungle Lodge
Fra morgenstunden besøger vi detberømte Sepilok orangutang rehabiliteringscenter. Her starter vi dagen med at opleve morgenfodringen. Efter den besøger vi et lignende center for solbjørne, der ligger i samme område. Sidst på formiddagen kører vi til havnen i Sandakan, hvorfra vi sejler ca. 1-2 timer langs kysten og op ad Kinabatangan floden, til vi kommer til Abai Jungle. Kinabatangan floden er Sabahs længste flod og kan præsentere en helt utrolig koncentration af vilde dyr. Vi vil få mulighed for at se aber, fugle og andet dyreliv i mangrovetræerne, ved flodbredden og i regnskoven. Efter check-in og en eftermiddagsforfriskning tager vi et flodcruise i jagten på nogle af de 10 forskellige abearter der findes omkring Abai. Abai er også hjem til Borneos pygmæelefanter, orangutanger, næseaber og alle otte slags næsehornsfugle, som lever på Borneo. Vi overnatter på Abai Jungle Lodge.
Dag 9 Kinabatangan floden
Vågn op til lyden af gibbonaber og næsehornsfugle og varm Sabah te. Klokken 06:00 sejler vi op ad Kinabatangan floden, til Kelanapsøen hvor vi søger efter mere dyreliv. Efter morgenmaden går vi ud på en lærerig tur sammen med vores guide på gangbroen, som ligger bag lodgen. Om eftermiddagen sejler vi igen ud på Kinabatanganfloden for at opleve mere af det utrolige dyreliv. Vi overnatter på Abai Jungle Lodge.
Dag 10 Sandakan - Kota Kinabalu - Kinarut
Efter morgenmaden sejler vi tilbage til Sandakan, hvorfra vi flyver en kort tur til Kota Kinabalu. Efter ankomsten kører til vores hotel Langkah Syabas Resort i Kinarut, syd for Kota Kinabalu.
Dag 11-14 Resort
4 dage på det hyggelige Langkah Syabas Resort direkte ved havet. Dagene er til fri disposition.
Mulighed for udflugter/aktiviteter.
Dag 15 Afrejse Borneo
Transport til Kota Kinabalu lufthavn.
Dag 16 Hjemkomst København
OBS
- Programmet er tilrettelagt så godt som muligt, ændringer kan dog forekomme.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring