Coco Beach
Vi bor på Coco Beach Island Resort, der ligger på øen Mindoro. Coco Beach ligger tæt ved byen Puerto Galera. Her kan du nyde den uspolerede filippinske natur. På Coco Beach kan du lade batterierne op i én af de hyggelige bungalows, ligge i en hængekøje i vandkanten eller tage på en guidet junglevandring. Her er også en enestående mulighed for at tage dykkercertifikat under helt optimale forhold. Derudover byder Coco Beach bl.a. på en dejlig restaurant, en herlig pool og mange andre aktivitetstilbud. I området omkring Coco Beach og byen Puerto Galera kan vi tage på spændende udflugter.
Ankomst til lufthavnen i Manila
Husk håndbagagen i flyet og følg mængden hen til paskontrollen (Immigration). Pas og landingskort, som du har udfyldt i flyet, skal fremvises. Her skal du kunne fremvise din returbillet, så hav den klar! Det SKAL være en papirbillet. Uden for ankomsthallen vil vi blive modtaget af vores chauffør. Fra lufthavnen kører vi til hotellet i Manila, Hotel Berjaya, hvor vi sover den første nat efter ankomsten.
Fra Manila til Coco Beach
Vi bliver hentet tidligt, lige efter morgenmaden. Turen fra Manila til Batangas, hvor vi sejler fra, tager omkring 3 til 4 timer afhængig af trafikken. Bær selv al din bagage ud til de ventende udriggerbåde. Du kan evt. betale en portør for at bære dine kufferter. Bemærk at hvis havet er uroligt, får vi ikke tilladelse til at sejle over. Så bliver vi kørt til et af de bedste hoteller i Batangas og får lidt mad og en enkelt overnatning, som selvfølgelig er betalt. Vi sejler så i stedet for tidlig næste morgen. Det er en rigitg flot sejltur og tager en god time.
Ankomst til øen Mindoro
Skibet sejler ind til Puerto Galera, en flot naturhavn som bærer navnet efter de spanske galeoner, der lagde til her i gamle dage. Ved ankomst til molen i Puerto Galera skal du selv tage din taske med dig, eller betale nogle af de mænd der tit uopfordret selv tager taskerne, vær opmærksom på dette! Der står en repræsentant fra Coco Beach, der sørger for, at vi kommer ombord på en mindre udriggerbåd, der sejler os de ca. 10 minutter til Coco Beach. Alle deltagere skal have en redningsvest på. Det er et Coco Beach regulativ - hvis nogen nægter, er det kaptajnens ret at afvise passagererne.
Ankomst til Coco Beach
Pigerne i receptionen viser dig vejen til din bungalow. Du bliver bedt om at betale et forskud på 100 USD ved check-in, da det er standard på Filippinerne. Der foretrækkes kontante dollars, og helst ikke kreditkort.
Ophold på Coco Beach
Under opholdet på Coco Beach skriver du bare under på alt, hvad du benytter dig af som mad, drikke, massage, skønhedssalon osv. Lad venligst være med at betale kontant til nogen af hotellets medarbejdere overhovedet. Det er for at gøre det nemmere, både for dig og for hotellet. Din servicefamilie er der for at give service, så brug dem. Hvis der er noget i din bungalow der mangler eller noget, der skal repareres eller erstattes, beder du dem blot om at gøre det. De kan også vaske dit tøj. Det koster ikke meget. Du behøver ikke at give drikkepenge, men hvis du er meget tilfreds med servicen, er du velkommen til at give lidt ekstra. Det accepterer hotellets medarbejdere naturligvis med glæde. Hvis der er noget, som du ikke er tilfreds med på Coco Beach, så sig det til rejselederen, eller tal omgående med ledelsen henholdsvis receptionen om det. Det vil hverken hjælpe dig, hotellet eller os, hvis du først siger noget, når du kommer hjem! Så er det for sent.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring