Følgende aktiviteter og udflugter er afhængig af vejret. Det er vejret, der bestemmer hvornår udflugterne gennemføres og om de kan gennemføres. Ændringer/aflysninger kan derfor forekomme og giver ikke ret til kompensation.
Inkluderet
Frokost på stranden
Vi sejler om formiddagen fra Coco Beach til en af de mange dejlige strande i området. På stranden har vi 3 til 4 timer til at slappe af, til at dykke direkte ved vores strand. Vores boatman tilbereder maden for os imens. Det er både kød, ris, salat og brød vi kan nyde til frokost i skyggen af en svajende kokospalme. Hvad kan være bedre end det? Drikkevarer, der ikke er inkluderet, køber vi på Coco Beach restaurant og tager med til stranden.
Prøvedyk i poolen
Alle har et gratis prøvedyk (inkl. instruktør) i hotelpoolen inkluderet i rejsens pris. Benyt jer af denne mulighed.
Vandretur til Sabang
Efter morgenmaden begiver vi os på en vandretur til nabobyen Sabang. Det går igennem junglen og langs ved stranden. Vejen går forbi Little Laguna Beach, hvor vi kan få en kold drink på en hyggelig strandrestaurant. Byen Sabang er et godt eksempel på en by, der blev ”opslugt” af turisme. Her er der mange hoteller, dykkercentre, barer m.m. Det tager ca. 45 min. at gå fra Coco Beach til Sabang.
Free boat - hele gruppen
Vi tager på en fælles snorkeltur til en af de mange superflotte bounty strande.
Rundtur på Coco Beach med guide - blomster og planter
Nyd denne guidet rundtur, hvor vi kan få mange gode informationer og viden om de fantastiske blomster, buske og træer, der findes på Coco Beach Resort.
Aninuan Falls
Vi sejler til Puerto Galera efter morgenmaden. Ved havnen venter bussen, der tager os langs kysten mod nordvest. Efter ca. en times kørsel begynder vores jungle vandring ved en lille landsby ved kysten. Vi vandrer langs en jungleflod, der skal krydses 6 til 7 gange. Det er derfor vigtigt, at man har sko på, der tåler vand. Vores mål er en vandfald med en lille lagune, der ligger dybt ind i junglen. Her kan vi bade. Vandreturen varer i alt 2-2½ timer uden badestop. Undervejs kommer vi forbi flere små bambushytter af de lokale indbyggere. Her er der ikke meget plads til en familie med 8 børn. På hjemvejen holder vi pause ved White Beach, en lækkert, kilometerlang sandstrand.
Tukuran Tour
På denne heldagstur har vi egen bus, der følger med hele dagen. Efter den obligatoriske sejltur fra Coco Beach til Puerto Galera, starter busturen. Vi kommer til det spektakulære Tamaraw vandfald, hvor vi har et af flere fotostop. Så kører vi videre til den lille landsby Salambawan. Her skal vi køre i oksekærre, trukket af en vaskeægte vandbøffel. Frokosten nydes i junglen. Chaufføren tilbereder maden. Vi holder pause ved en dejlig sø, hvor man også kan bade. Vandet er dejligt. Efter frokosten besøger vi en lokal landsby. Inden vi skal sejle tilbage til Coco Beach, har vi tid i Puerto Galera. Her kan vi bl.a. besøge byens lille lokalhistoriske museum og en typisk katolsk kirke.
Pyjamas
Alle gæster får syet en pyjamas. Skrædderen tager mål.
Mest afhængig af vejret
En verden under vandet
Snorkling i verdensklasse. Omkring de mange øer i nærheden findes mange fantastisk flotte koraller og koralfisk. Hvis vejret og havet tillader det, skal vi opleve en fantastisk verden, lige under vandoverfladen.
Bagongpook - Mangyan village
Vi har mulighed for at besøge Bagonpook, en Mangyan landsby. Mangyan folket er urindbyggerne på øen Mindoro. Den lokale guide vil give os et indblik i hvordan det er, at leve i en landsby som Bagonpook.
Ikke inkluderet
Delfin tur
Du kan sejle med din hel egen udriggerbåd og egen boatman på en tidlig morgentur, hvor chancerne er størst for at du kan opleve de store delfin flokke, der lever i området. Delfinerne jager typisk om morgenen efter solopgang.
Wellness for dig
Du kan give dig selv en velfortjent forkælelse i form af en dejlig helkrops-massage, en hot stone massage, aromaterapi, shiatsu- eller thai massage.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring