Filippinerne er en fantastisk og alsidig ferie destination. Her kan man både slappe af og være aktiv, se historiske steder og besøge små afsides landsbyer, beskue flot natur og boltre sig i verdens flotteste øhav. Og så møder man ikke gladere mennesker noget andet sted i verden. Alle har et smil til overs til dig, og det gode humør er bare smittende.
Naturen på Filippinerne er enestående. Landet består af flere end 7000 forskellige øer, hvoraf mange er ubeboede. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande, indrammede af kokospalmer. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv. Filippinerne er altid velsignet med solskin og varmt vejr. Gennemsnitstemperaturen er 28-30 grader året rundt.
Filippinerne regeres af en præsident, der er både statsoverhoved, leder af regeringen og øverstbefalende for landets væbnede styrker. Præsidenten sidder i seks år og kan kun vælges for én periode. Styret i landet er mere stabilt nu end nogensinde før på trods af, at politiske kriser opstår regelmæssigt. Filippinerne har det hele og er altid et besøg værd.

Temperatur i gennemsnit - Filippinerne
Mar - Apr: 23 - 33 C. / Apr - Maj: 24 - 33 C. / Aug - Sep: 24 - 31 C. / Okt - Nov: 23 - 31 C. / Dec - Jan: 21 - 30 C.

Visum + pas
Venligst bemærk at oplysningerne under “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
www.um.dk.

Inkluderet
Fly Emirates København/Manila via Dubai t/r. Alle fly-skatter og transporter mellem lufthavn, resort og hotel.
13 overnatninger med morgenmad. Dansk rejseleder. Udflugter og aktiviteter som beskrevet i programmet.

Ikke inkluderet
Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

Filippinerne 17.11. til den 02.12.2018
Enkeltværelse kr. 13495,- / Dobbeltværelse kr. 11995,-.  / UDSOLGT.
I alt 16 rejsedage: 1 nat på Hotel Berjaya Hotel i Manila og 12 nætter på Coco Beach Island Resort. Max 14 personer.
Afrejse Kastrup kl. 14:20.
Bestil her

Bemærk
På denne rejse er der inkluderet Deluxe værelse. Værelserne har koldt eller lunkent vand! Ønsker du et værelse med varmt vand, anbefaler vi at opgradere til en Hill Top suite eller et Heritage værelse på Coco Beach.
Det koster ca. kr. 250,- ekstra per nat.

OBS
Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”. På Coco Beach Resort findes trapper med mange trappetrin til de fleste af husene. Man skal altid gå ombord på udriggerbådene over en lille, smal trappe. Ved ankomsten til Coco Beach med udriggerbåd kan det ske, at vi skal landsættes ved hjælp af en mindre motorbåd. Coco Beach Island Resort kan kun besøges med udriggerbåd eller til fods gennem junglen på en junglesti. Der findes ingen biler på Coco Beach.

 Kort Filippinerne


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring