Den skønne ø - Nationalparken Caldera de Taburiente
Vi starter på øens østside, besøger det lille kloster Virgen de las Nieves og nyder udsigten fra Mirador de La Concepción. Næste stop er Taburiente National Parken, hvor vi ser parkens spændende naturcenter. En kort vandretur (ca. 3 km, +120/-120 højdemeter) til Las Chozas opfylder enhver naturelskers drøm. I den lille farvestrålende by El Paso smager vi på en lokal specialitet og kører derefter tilbage til hotellet. I alt ca. 5 timer. Turen er inkluderet.

Drømmevejen - Pittoreske landsbyer på solkysten
Vandreturen på drømmevejen føles som en rejse tilbage til fortiden. Vi starter i landsbyen Las Tricias og oplever den nord-vestlige del af La Palma. Idylliske naturscenerier med ældgamle dragetræer, mandeltræ plantager og et utal af dejlige blomster ug frugttræer giver dig en uforglemmelig naturoplevelse. Vi kommer igennem hyggelige små landsbyer med eksotiske huse og nå til sidst til Buracas Grotten, hvor La Palma’s urindbyggere, Benahories, har skabt pæhistoriske tegninger. Vandretur på ca. 6 km (+150/-200 højdemeter). I alt ca. 5 timer. Pris ca. € 43,- pr. pers.

Grønne La Palma - Los Tilos skoven og byen San Andrés
Første stop på turen er Santa Cruz, La Palma’s hovedby. Vi oplever byens historiske centrum. Undervejs til Los Tilos skoven kommer vi forbi udsigtsstedet Mirador de San Bartolome, hvorfra man kan se hele nordvestkysten af øen. I Los Tilos skoven går vi en kort vandretur på ca. 2 km (+20/-50 højdemeter). Vi fortsætter til den lille kystby Puerto Espindola, hvor man kan spise frokost (ikke inkluderet). Turen slutter med et besøg i den hyggelige landsby San Andrés. I alt ca. 5 timer. Pris ca. € 40,- pr. pers.

På vulkantur i syd - Vulkaner, vin og salt
Dagen byder på på en rundtur på den sydlige del af La Palma. Vi besøger en flot original rekonstrueret vindmølle med tilhørende keramikværksted. Vi stopper ved San Antonio vulkanen i nærheden af Los Canarios. Vi spadserer et kort stykke i nærheden af selve vulkankrateret. Udsigten er enestående og går hen over hele sydspidsen af La Palma. Til sidst oplever vi vinområdet Tamanca og på øens sydspids Salinas de Fuencaliente, hvor der udvindes havsalt. I alt ca. 5 timer. Pris ca. € 46,- pr. pers. inkl. entréer.

Udrustning på vandretur
Da de fleste af vandreturene foregår i bjergene, anbefaler vi, at man har en passende udrustning: Gode sko med profilsåler, en lille rygsæk, en tynd sweater, regnfrakke, drikkevand og
måske en solhat.
OBS
Ovenstående er det foreløbige vandre-/udflugtsprogram. Der tages derfor forbehold for ændringer og aflysninger pga. af manglende tilslutning. Alle udflugter betales kontant i Euro.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring