Bytur i Funchal
På vores gåtur i byen kommer vi blandt andet til at besøge Markedshallerne, det Gamle Kvarter og en vinkælder, hvor vi kan smage en god Madeira vin. Varighed: ca. 4 timer.
Turen er inkluderet i rejsens pris.

Levada-vandring Campanario til Quinta Grande, halvdagstur
Vi oplever Europas højeste havklippe og besøger fiskerbyen Camara de Lobos. Enestående udsigter, høje bjerge og flot natur på hele vejen. Vandreturens længde: ca. 7 km.
Pris ca. € 35,- pr. pers. (min. 6 pers.).

Miradouro Eira do Serrado og Botanisk Have, halvdagstur
Vi kører til udsigsstedet Eira do Serrado, hvorfra man kan nyde en hel enestående udsigt ned til Nonnernes dal. Vi spadserer en kort tur fra udsigsstedet og når en højde på 1094 m o.h. Nonnernes dal var i gamle dage stedet, hvor Funchals indbyggere gemte sig, når der var pirater på vej. På tilbagevejen besøger vi den Botaniske Have (entré er inkl.). Turen slutter ved den Botaniske Have. Pris ca. € 40,- pr. pers. (min. 6 pers). Herfra kan man benytte offentlige busser tilbage til hotellet (ca. € 8,-), eller vælge en tur med Funchals fantastiske svævebane via Monte til Funchal (ca. € 20,-). Funchals svævebane og/eller offentlig busser er ikke inkluderet i turens pris.

Levada-vandring Referta til Castelejo, heldagstur
På vandreturen kommer vi igennem spændende landsbyer, og vi kan nyde en vidunderlig udsigt hen over Madeiras nordkyst og ørneklippen. Efter vandreturen kører vi i minibus til kystbyen Porto da Cruz og besøger Madeiras sidste romdestilleri (hvis produktionen er i gang). Frokost undervejs er ikke inkluderet. Vandreturens længde: ca. 6 km. På tilbagevejen besøger vi Madeiras østligste hjørne, Ponta Sao Laurenco.
Pris € 50,- pr. pers. (min. 6 pers.).

OBS
Ovenstående er det foreløbige vandre-/udflugtsprogram. Der tages derfor forbehold for ændringer og aflysninger pga. af manglende tilslutning. Alle udflugter betales i Euro.

Levada-vandring
Alle kan være med på en Levada-vandring. Almindelig kondition er nok. Der holdes pauser undervejs for at nyde udsigten, og for at se på den særdeles flotte natur på Madeira. Du skal bare være i almindelig form og godt gående.

En levada er en vandrende, der som regel er støbt. Den fører vand fra de regnfulde højder til landbrugene på bjergskråningerne og ved kysten samt til haver og parker i byerne. På Madeira findes ca. 2.000 km levadaer. De blev anlagt i begyndelsen af 1400-tallet af de første portugisere, der satte fod på øen. Langs kanalerne anlagde man små stier, som i vores tid benyttes til levada-vandring. Stemningen er svær at beskrive, den skal opleves! Man føler sig uvilkårligt i pagt med naturen. Luften er fyldt med dufte fra mimoser og eukalyptus.

Udrustning på vandretur
Da vandreturene foregår i bjergene, er det nødvendig at have en passende udrustning: Gode sko (vandresko) med tykke, stabile profilsåler, en lille rygsæk, en tynd sweater, regnfrakke, proviant, drikkevand og måske en solhat.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051