Dag 1 Afrejse København
Vi flyver med Qatar Airways via Doha til Kuala Lumpur i Malaysia.
Dag 2 Ankomst Malaysia
Efter ankomsten venter den lokale guide i lufthavnen, og vi bliver kørt til vores hotel i Kuala Lumpur, Hotel Stripes. For selve ankomstdagen er der ikke lagt et fast program.
Dag 3 Kuala Lumpur - Heritage Walk og Batu Caves
At bevare byens kulturarv har en store betydning i Kuala Lumpur. Vi begiver os på en spændende byrundtur, hvor vi oplever enestående historiske seværdigheder og kulturelle highlights. Kuala Lumpur har masser at byde på. Her finder vi en charmerende blanding af gammelt og nyt. Flere hundrede år gamle herskabelige huse fra kolonitiden og skyskrabere af stål og glas ligger side om side med kinesiske templer og smukke moskéer. Byen er en af de mest velholdte og organiserede byer i Sydøstasien, som tilmed er et overflødighedshorn af shoppingmuligheder og madoplevelser. Vi besøger bl.a. den imponerende Jamek Moské, The Colonial Core, Central Market, Sin Sze Si Ya Temple, Sri Maha Mariamman Temple, Little India samt Chinatown. Efter frokosten fortsætter vi med tog til Batu Caves. Hulerne rummer et hinduistisk tempel, og hovedattraktionen er den enorme statue af en hinduistisk gud ved indgangen. For at komme op til hulerne skal vi overvinde en trappe med ca. 270 trin. At se hulerne, Batu Caves, er bestemt denne ”anstrengelse” værd. Sent om eftermiddagen er vi tilbage ved hotellet. Vi overnatter på Hotel Stripes.
Dag 4 Kuala Lumpur til Taman Negara
Efter morgenmaden kører vi til flodhavnen Kuala Tembeling i udkanten af Nationalparken Taman Negara. Busturen tager omkring fire timer. Vi fortsætter på floden i longboat. Sejlturen fører os dybere ind i junglen, der grøn og frodig følger flodens bredder. Efter en sejltur på omkring 1,5 timer ankommer vi til vores hotel, HAN Travel Rainforest Resort Taman Negara. Efter middagen kan vi prøve en junglevandring, en såkaldt Night Jungle Walk.
Nationalparken Taman Negara
Malaysia har, som kun få lande i verden, en storslået og uberørt natur. To tredjedele af landet er dækket af jungle og frodigt højland. Toppen af alle tilgængelige jungleområder på halvøen er Taman Negara - verdens ældste regnskov med 130 millioner år på bagen. Flere plante- og dyrearter er samlet i denne nationalpark end noget andet sted i verden. En kæmpe oplevelse, hvad enten du bare søger afslapning i grønne omgivelser på parkens fredfyldte resort, eller du vil opleve den vilde jungle og det rige dyre- og planteliv.
Dag 5 Taman Negara
Efter en god morgenmad starter udflugtsdagen med en bådtur til Terasek Hill. På Terasek Hill venter en fantastisk junglevandring, The Canopy Walkway. Vi går på gangbroer i trætoppene. Det er en vild oplevelse, som du vil huske for altid. Udsigten er selvfølgelig helt enestående. Glem ikke dit kamera! Efter frokosten på en flydende restaurant besøger vi en ægte jungle landsby, hvor vi kan snuse til de indfødtes levevis. Senere om eftermiddagen sejler vi tilbage til vores hotel. Vi overnatter på HAN Travel Rainforest Resort Taman Negara.
Dag 6 Taman Negara
Om formiddagen tager vi på en bådtur og besøger den mega smukke vandfald, Lata Berkoh Waterfall Cascade, og vi besøger også et spændende naturprojekt, et beskyttet flodområde for sjældne ferskvandsfisk, The Kelah Fish Sanctuary. Frokosten indtages igen på en flydende restaurant. Om eftermiddagen er der ikke lagt et fast program. Vi overnatter på HAN Travel Rainforest Resort Taman Negara.
Dag 7 Taman Negara til Cameron Highlands
Efter vi har checket ud fra hotellet sejler vi tilbage til flodhavnen Kuala Tembeling. Derfra fortsætter vi med bus til Cameron Highlands. Køreturen varer omkring 3,5 timer. Efter ankomsten til hotellet er der tid til at slappe af og nyde den klare luft i højlandet. Der ikke lagt et fast program for resten af dagen. Vi overnatter på Strawberry Park Resort.
Cameron Highlands
Nyd dette lille fristed og lad områdets kølige rene luft, rislende bække og bølgende grønne bjerge blive en del af dine ferieminder. Godt 300 km fra Kuala Lumpur findes et overdådigt sceneri i 1.600 meters højde. Cameron Highlands blev “opdaget” i 1885, da William Cameron var på kortlægningsekspedition. Tedyrkere indtog hastigt plateauet, og inden længe opdagede kineserne, at den høje beliggenhed var ideel til grønsagsdyrkning. Det kølige og frodige klima tiltrak også de velhavende, fortrinsvis engelske, plantageejere og andre af kolonitidens magtfulde familier, som satte deres tydelige præg på byggestil og traditioner.
Dag 8 Cameron Highlands - Discovery Tour
Dagen starter med en tur op på den godt 2000 m høje bjerg Gunung Brinchang (ca. 250 til 300 højdemeter op- og nedstigning fra vores hotel). Hvis sigtbarheden tillader det, har vi en fantastisk udsigt hen over regnskoven og de omkring liggende bjergkæder. Efter vores bjergtur besøger vi Mossy Forest, Rose Valley, Sam Poh Buddhist Temple, samt en teplantage og en sommerfuglpark. Vi overnatter på Strawberry Park Resort.
Dag 9 Cameron Highlands til Perhentian Island
Efter morgenmaden checker vi ud og bliver kørt til havnebyen Kuala Besut på Malaysias østkyst. Busturen varer omkring 4,5 timer. Fra Kuala Besut sejler vi med speedboat til det lille paradis ø, Perhentian Island. Vi overnatter på Tuna Bay Island Resort.
Perhentian Island
Øen har alt, hvad der skal til for at indfri de fleste drømme om et tropisk paradis. Efter en god times sejltur fra byen Kuala Besut ankommer vi til jungleklædte bakketoppe og pragtfulde små bugter med krystalklart vand. Halvt skjult mellem de majestætiske palmer ligger hotellets bygninger. Disse skønne omgivelser er indbegrebet af en dejlig badeferie. Udbuddet af aktiviteter på øerne er begrænset til spadsereture i vandkanten, solbadning, god og billig mad og selvfølgelig fantastiske muligheder for snorkling og dykning, med andre ord ren afslapning!
Dag 10 til 13 Perhentian Island
Der venter 4 herlige dage på denne tropeø. Det er på tide at ramme stranden og dyrke solen. Hvis du er mere til snorkling og at se på farvestrålende fisk, så har du alle mulighederne. Husk i hvert fald en beskyttende solcreme og en god bog. I øvrigt kan det også anbefales at nyde en iskoldt øl under en svajende kokospalme ved vandkanten. Vi overnatter på Tuna Bay Island Resort.
Dag 14 Perhentian Island til Kuala Lumpur
Efter den sidste morgemad på bounty øen går det tilbage med speedboat til havnebyen Kuala Besut. Derfra flyver vi med indenrigsfly til Kuala Lumpur, hvor vi har en overnatning inden hjemrejsen.
Vi overnatter på Hotel Stripes.
Dag 15 Afrejse Kuala Lumpur
Transfer fra vores i hotel i Kuala Lumpur til lufthavnen.
Vi flyver med Qatar Airways via Doha til Danmark.
Dag 16 Hjemkomst København
OBS
- Programmet er tilrettelagt så godt som muligt, ændringer kan dog forekomme.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring