Malaysia 08.03. til den 23.03.2019
Enkeltværelse kr. 19495,- / Dobbeltværelse kr. 15995,- / Tilmelding senest 04.01.2019.
I alt 16 rejsedage: 2 nætter i Kuala Lumpur, 3 nætter i Taman Negara National Park, 2 nætter i Cameron Highlands,
5 nætter på øen Perhentian Island ud for Malaysia’s nord-østkyst og 1 nat i Kuala Lumpur. Max 14 personer.
Afrejse Kastrup kl. 21:40.
Bestil her

Inkluderet
Fly Qatar Airways København/Kuala Lumpur via Doha t/r. Forplejning på flyveturen. Alle flyskatter. Alle transporter mellem lufthavn, resort og hotel, færge t/r til Perhentian Island og indenrigsfly. 13 dage morgenmad, 4 x frokost og 3 x aftensmad. Udflugter og entréer ifl. programmet. Dansk rejseleder. Lokale guider taler engelsk!

Ikke inkluderet
Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

OBS
Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

Turisme afgift Malaysia
Fra 1. september 2017 skal alle turister betale en afgift. Det drejer sig om 10,- MYK (15,- DKK) pr. overnatning og pr. værelse. Afgiften skal betales af den rejsende ved ankomsten direkte i receptionen af det pågældende hotel.

Visum + pas
Venligst bemærk at oplysningerne under “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
www.um.dk.

Temperatur i gennemsnit - Malaysia
Dec - Jan: 23 - 31 C. / Feb - Apr: 24 - 32 C.

Malaysia byder på et hav af fantastiske oplevelser. Man bliver fortryllet af en uimodståelig blanding af fremmede kulturer, enestående naturområder og spændende seværdigheder. Der findes maleriske fiskerlandsbyer, teplantager i højlandet, jomfruelige tropiske regnskove, kilometervis af mennesketomme, hvide sandstrande, nogle af verdens smukkeste koralrev og et mageløst dyre- og planteliv. Læg hertil en sjælden set gæstfrihed, der er det malaysiske folks kendetegn. Landets infrastruktur er god, og malaysierne er generelt bedre til engelsk i forhold til de fleste øvrige sydøstasiatiske lande, hvilket gør Malaysia til at behageligt og sikkert land at rejse rundt i.
Vi starter vores rundrejse i Kuala Lumpur, hovedbyen i Malaysia. Vi fortsætter til Nationalparken Taman Negara, der rummer verden’s ældste regnskov, og vi besøger højlandet, Cameron Highlands. Rundrejsen afsluttes med 4 dages ophold på en ægte bounty ø, Perhentian Island, og den sidste nat i Kuala Lumpur inden hjemrejsen.

 Kort Malaysia


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring