Følgende regler gælder på rejser til Sri Lanka
- Visumpligt (pris visum 35,- USD) - Visum skal søges i god tid online på:
https://www.eta.gov.lk/slvisa/
Du skal have:
- Pas skal være gyldigt
min. 6 måneder efter din afrejse fra Sri Lanka!
-
En flybillet til hjemrejse
- Bevis for at du har penge nok til opholdet
- Rejseplan for dit ophold i Sri Lanka

- Bevis på at du har en rejseforsikring
Når du har søgt visum, modtager du en mail med en bekræftelse på din ansøgning og derefter endnu en mail med godkendelse af din indrejse. Du skal printe og medbringe denne. Godkendelsen kommer som regel samme dag, som man søger, men vi anbefaler, at du søger i god tid, da der nogle gange er der lidt problemer med visumansøgningssiden. Hvis du oplever problemer i løbet af processen, så kontakt ambassaden.

Sri Lankas Ambassade i Sverige
The Embassy of Sri Lanka - Strandvägen 39, 1tr, Box 240 55, 114 56 Stockholm
Tlf: +46 (8) 663-6523 - Email: info@stockholm.embassy.gov.lk
Web:
http://www.stockholm.embassy.gov.lk/

Corona info
De nøjagtige indrejsekrav i forhold til corona kender vi ikke på nuværende tidspunkt, men forvent at du skal fremvise en negativ corona-test ved indrejsen og/eller have bevis på at være færdig vaccineret. En rejseforsikring, der dækker hjemtransport og corona er ligeledes en betingelse. Vaccinationsbevis, negativ PCR-test og rejseforsikring inkl. corona-dækning skal fremvises i papirform ved indrejse/afrejse.
Coronapas - Det danske coronapas fra sundhed.dk anerkendes som dokumentation for vaccination.
Du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination og din dokumentation for en negativ PCR-test på engelsk via 
sundhed.dk.

OBS
Hvis du ikke opfylder nævnte krav, kan du blive nægtet indrejse i landet, og i lufthavnen kan du blive nægtet ombordstigning
. Hvis dette skulle ske, har du ikke nogen mulighed for at få pengene refunderet for din rejse. Det er dit eget ansvar at sørge for at opfylde alle nødvendige indrejsekrav herunder dem relateret til corona. Det må desuden forventes, at der muligvis vil være visse restriktioner på destinationen i forhold til brug af mundbind, åbningstider, forsamlinger samt i forhold til udbud af buffeér og massage på hotellerne mv.

Almindelige vaccination til udlandsrejser

Når man rejser til udenlandske feriemål, er der altid en risiko for, at man kan blive smittet med sygdomme, vi ikke er vant til at tage forholdsregler mod her i Danmark. Da det ikke er noget, vi kender fra vores hverdag, er det altid en god idé at undersøge forholdene, bruge sin sunde fornuft og måske tage evt. forholdsregler, såsom brug af myggespray, vacciner mm. Læs mere og få rådgivning på Statens Serum Institut:
www.ssi.dk/rejser

Drikkepenge
I Danmark har drikkepenge i årevis været en integreret del af regningen på hoteller og restauranter. Sådan er det langtfra i de lande vi rejser i, selv om det er en udbredt opfattelse. I de fleste lande udgør drikkepenge-delen hovedparten af lønnen for de ansatte i turistindustrien. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil give drikkepenge, men det anbefales, hvis man har været tilfreds med servicen.

Valuta og kreditkort
Møntfoden i Sri Lanka hedder Sri Lankanske Rupee (LKR). Medbring US-dollars til veksling. American Express, MasterCard og Visa accepteres de fleste steder.

Elektricitet og stik
Sri Lanka har 220/230 V og flere forskellige slags stik. Det kan anbefales at tage en adapter med.
Så er du på den sikre side.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051