Vandretur langs kysten
Vi vandrer sydpå fra Los Gigantes til Alcalá og tilbage. Ca. 9 km (i alt med pauser og ophold i Alcalá ca. 5 timer). Turen er inkluderet i rejsens pris.

Smagen af Tenerife
Vi tager på en heldags bustur og starter med at besøge en bananplantage, hvor vi hører om bananens historie og ser bananplanter i alle stadier, få et indblik i produktionen og en prøvesmagning af plantagens mange forskellige produkter. På vores udflugt besøger vi blandt andet også en økologisk vinplantage. Her bydes på rundvisning, vinsmagning og en let tapas anretning. Så fortsætter turen ned til kysten og hjem til vores hotel. Pris: ca. € 62,- p. pers. (min. 8 deltagere).

Vandretur fra Tamaimo via Los Gigantes til Puerto Santiago
Vi vandrer fra Tamaimo tilbage til vores hotel. Vandreturen byder ikke på stigninger. På vejen ned mod havet kan vi nyde det deilige solskinsklima og en fantastiske udsigt. Vi holder pause i Los Gigantes på en hyggelig cafe ved siden af kirken. Ca. 7 til 8 km og 2,5 timers vandring. Pris: ca. 8,- p. pers.

Hval- og delfinsafari
Ved Los Gigantes lever hvaler og delfiner tæt på kysten. Derfor starter de fleste hval- og delfinsafarier fra havnen i Los Gigantes eller fra havnen i Puerto Colón. Der er flere selskaber, der arrangerer turene. Priser ca. € 42,- p. pers. (på egen hånd).

Udrustning på vandretur
Da de fleste af vandreturene foregår i bjergene, anbefaler vi, at man har en passende udrustning: Gode sko (vandresko) med tykke, stabile profilsåler, en lille rygsæk, en tynd sweater, regnfrakke, drikkevand og måske en solhat.

OBS
Ovenstående er det foreløbige vandre-/udflugtsprogram. Der tages derfor forbehold for ændringer og aflysninger pga. af manglende tilslutning. Alle udflugter betales kontant i Euro.


Flyrejser inkluderer - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Rejseleder  /  Ingen ekstra afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Corona info

  42 15 17 01 

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring

REG. NR. 1051