Vandretur langs kysten
Vi vandrer sydpå fra Los Gigantes til Alcalá og tilbage. Ca. 6,5 km (i alt med pauser og ophold i Alcalá ca. 5 timer). Turen er inkluderet i rejsens pris.

Bustur til Las Cañadas del Teide
Vulkanen Teide, Spaniens højeste bjerg (3718 m), ligger midt på øen i et kæmpe naturreservat, Las Cañadas. Området har været fredet siden 1954. Vi tager vi på en ca. 1 times vandring og besøger den mest kendte stenformation Los Roques.
Pris: ca. € 40,- p. pers. (min. 7 deltagere).

Bustur til nordkysten
Vi besøger Tenerife’s nordkyst med byerne Garachico, Icod de Los Vinos og Puerto de la Cruz. Oplev byernes spændende historie tæt på. Vi besøger bl.a. øens største og ældeste drageblodstræ.
Pris: ca. € 45,- p. pers. inkl. frokost (min. 7 deltagere).

Vandretur fra Tamaimo via Los Gigantes til Puerto Santiago
Vi vandrer fra Tamaimo tilbage til vores hotel. Vandreturen byder ikke på stigninger. På vejen ned mod havet kan vi nyde det deilige solskinsklima og en fantastiske udsigt. Vi holder pause i Los Gigantes på en hyggelig cafe ved siden af kirken. Ca. 6 km og 2,5 timers vandring. Pris: ca. € 5,- p. pers.

Hval- og delfinsafari
Ved Los Gigantes lever hvaler og delfiner tæt på kysten. Derfor starter de fleste hval- og delfinsafarier fra havnen i Los Gigantes eller fra havnen i Puerto Colón. Der er flere selskaber, der arrangerer turene. Priser fra € 20,- p. pers.  (på egen hånd).

Udrustning på vandretur
Da de fleste af vandreturene foregår i bjergene, anbefaler vi, at man har en passende udrustning: Gode sko (vandresko) med tykke, stabile profilsåler, en lille rygsæk, en tynd sweater, regnfrakke, drikkevand og måske en solhat.
OBS
Ovenstående er det foreløbige vandre-/udflugtsprogram. Der tages derfor forbehold for ændringer og aflysninger pga. af manglende tilslutning. Alle udflugter betales kontant i Euro.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring