Dag 1 Afrejse København
Vi flyver med Thai Airways direkte til Bangkok.
Dag 2 Ankomst Bangkok
Ankomst til Bangkok lufthavn. Den lokale guide venter ved udgangen “Exit Door B / Gate No. 6” og sørger for transfer til vores hotel i Bangkok. Vi overnatter på hotel Furama Silom Bangkok. Om aftenen oplever vi en autentisk thailandsk dans-show. Samtidig kan vi nyde vores aftensmad.
Dag 3 Bangkok
Vi oplever det bedste af Bangkok på en heldagstur i byen. Byen byder på et hav af spændende seværdigheder, såsom Bangkok’s flower marked og den Store Palast (the Grand Palace), der anses som én af de mest betydningsfulde historiske bygningsværker i Thailand. Efter frokosten besøger vi tempelområdet Wat Pho, der er kendt for den “tilbægelænede Buddha”. Vi fortsætter til håndværker bydelen Baan Bat inden vi senere kan nyde en fodmassage. Vi overnatter på hotel Furama Silom Bangkok.
Dag 4 Fra Bangkok til Kanchanaburi ved River Kwai
Vi bliver hentet på hotellet i Bangkok tidligt om morgenen og kører til Ratchaburi, hvor vi oplever det svømmende marked “Damnoen Saduak Floating Market”. Derefter kører vi til byen Kanchanaburi. Vi besøger Riwer Kwai broen og Jeath War Museum, kirkegården med gravsteder for 6.000 allierede fanger, der mistede livet under Anden Verdenskrig. Vi overnatter på Mida Resort Kanchanaburi.
Dag 5 Kanchanaburi
Efter morgemaden oplever vi den enestående Erawan National Park med det smukke Erawan vandfald som parkens highlight. Om eftermiddagen besøger vi det spændende Hell Fire Pass Memorial Museum, hvor vi bliver præsenteret for historien om den Thailandsk-Burmesiske jernbane. Vi begiver os på en ca. 4 km lang vandretur langs jernbanen, the “Death Railway”. Vi overnatter på Mida Resort Kanchanaburi.
Dag 6 Fra Kanchanaburi til Ayutthaya
Under køreturen til Ayutthaya, der ca. varer 3,5 timer, besøger vi den ældgamle ruin by Wat Phra Sri Sanpetch og kæmpe Buddhaen i Phra Mongkol Bophit. Om eftermiddagen ankommer vi til vores hotel i Ayutthaya. Vi overnatter på Krungsri River Hotel.
Dag 7 Fra Ayutthaya til Khao Yai National Park
Vi fortsætter til Khao Yai nationalparken. Efter frokosten ankommer vi til vores hotel. Om eftermiddagen begiver vi os på en tur i junglen, hvor vi se på det imponerende dyreliv. Efter en kort vandretur i junglen kan vi nyde en forfriskende svømmetur ved den flotte Heiw Suwat vandfald.
Vi overnatter på The Greenery Resort.
Dag 8 Khao Yai National Park
Vi besøger den spændende Chok Chai Farm, hvor vi får et indblik i parkens overvældende natur. Vi kører videre til vingården Grand Monte. Der serveres frokost på gården. En rundvisning og vinsmagning følger om eftermiddagen. Vi overnatter på The Greenery Resort.
Dag 9 Fra Khao Yai National Park til øen Koh Chang
Efter morgenmaden går turen til kystbyen Trat. Køreturen i minibus varer ca. 6 timer. Fra Trat sejler vi med færgen til øen Koh Chang. Vi overnatter på Kach Resort & Spa, der ligger direkte ved stranden.
Dag 10 til 14 Koh Chang
Dagene på Koh Chang er til fri disposition. Mulighed for udflugter/aktiviteter.
Der kan f.eks. nævnes følgende muligheder på Koh Chang:

Gode vandreture
, alt lige fra korte gåture til de mere udfordrende. På udflugt i junglen kan man få øje på aber, vildsvin og andre spændende dyr. Fra fiskerbyen Bang Bao kan man tage en båd og besøge de nærliggende øer. Vandet omkring øerne syd for Koh Chang er perfekt for snorkling og dykning med smukke koralrev, og der findes flere gode dykkerskoler. I parken Ban Kwan Chang kan man møde elefanterne. Parken er den eneste på øen, hvor elefanterne lever i deres naturlige miljø. Ørundtur med blandt andet en kanotur igennem mangroveskoven, templer og forfriskende vandfald. Udflugterne på Koh Chang er ikke inkluderet. Videregående informationer kan vi få efter ankomsten til Koh Chang.
Dag 15 Fra Koh Chang til Bangkok og afrejse
Vi tager afsted efter morgenmaden. Der kommer igen en kort sejltur til havnebyen Trat på fastlandet, hvorfra vi bliver kørt tilbage til Bangkok. Køreturen varer ca. 4 timer. Fra Bangkok lufthavn går turen med afrejse om natten hjem til Danmark.
Dag 16 Hjemkomst København
OBS - Programmet er tilrettelagt så godt som muligt, ændringer kan dog forekomme.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring