Bangkok, Kanchanaburi ved River Kwai, nationalparken Khao Yai og øen Koh Chang byder på en god blanding af kultur- og naturoplevelser samt ren afslapning. Rundrejsen starter i Sydøstasiens mest livlige by, Bangkok. Det er svært at finde storbyer, der kan matche Bangkok. Vi fortsætter mod River Kwai. Der venter spændende oplevelser såsom en togtur på ”Dødens Jernbane”. Fra byen Kanchanaburi ved Riwer Kwai går det videre til nationalparken Khao Yai. Sidste stop bliver Koh Chang, Thailands andenstørste ø, hvor vi bor direkte ved stranden i frodige omgivelser.
Koh Chang, der betyder Elefantøen, ligger tæt på grænsen til Cambodja. Øen er udlagt som nationalpark og er meget atypisk, idet mere end 75% af øen er dækket af tæt regnskov. Dejlige strande og fantastisk flot natur venter på dig.
I Thailand får man meget for pengene, serviceniveauet er højt, hotelstandarden er fremragende, maden er udsøgt, og her er oplevelser for enhver, hvad enten du er til kultur, natur, shopping, mødet med en imødekommende lokalbefolkning eller afslapning i tropiske oaser.

Visum + pas
Venligst bemærk at oplysningerne under “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
www.um.dk.

Temperatur i gennemsnit - Thailand
Aug - Sep: 25 - 33 C. / Okt - Nov: 24 - 32 C. / Dec - Jan: 21 - 32 C.

Thailand 24.11. til den 09.12.2018
Enkeltværelse kr. 18695,- / Dobbeltværelse kr. 15695,- / UDSOLGT.
I alt 16 rejsedage: 2 nætter i Bangkok, 2 nætter i Kanchanaburi ved Riwer Kwai, 1 nat i Ayutthaya, 2 nætter i nationalparken Khao Yai og 6 nætter på øen Koh Chang. Rejsen gennemføres for første gang. Max 15 personer.
Afrejse Kastrup kl. 13:50.
Bestil her

Inkluderet
Fly Thai Airways København/Bangkok t/r. Forplejning på flyveturen. Alle flyskatter. Alle transporter mellem lufthavn, resort og hotel. 13 dage morgenmad, 6 x frokost og 3 x aftensmad. Udflugter og entréer ifl. programmet.
Dansk rejseleder. Lokale guider taler engelsk!

Ikke inkluderet
Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

OBS
Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

 Kort Thailand


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 75757595 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

Bestil brochure

  75757595

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring