Dag 1 Afrejse København
Vi flyver fra København til Hanoi med mellemlanding i Doha.
Dag 2 Ankomst Hanoi
Efter ankomsten bliver vi kørt til hotellet i Hanoi, Moon View Hotel, beliggende i byens gamle kvarter. For selve ankomstdagen er der ikke lagt et fast program.
Dag 3 Hanoi
Vi begiver os på byrundtur "Det moderne og ukendte Hanoi". Turen starter omkring kl. 13 og begynder med en gåtur i det gamle kvarter. Vi bevæger os fra hjertet af byen ud i de afkroge, hvor turister sjældent kommer. Vi passerer Dong Xuan markedet, der er Hanois største og fortsætter mod det lokale marked Gam Cau Markedet i den smalle gade langs jernbanebroen. Turen fortsætter på Phung Hung Street, hvor der (som det eneste sted i det gamle kvarter) stadig findes hunderestauranter og sælges hundekød. Det er også her i gaden, at mange af byens begravelser tager sit udgangspunkt. Vi ser på templet og hører historien om, hvordan begravelserne finder sted. Herefter går vi ned ad Hanois toggade. Togskinnerne skærer sig her gennem byen, og befolkningen lever et dagligliv i den smalle gade med togskinnerne i midten. For enden af toggaden venter vores chauffør, og vi bliver kørt til den 272 meter høje Lotte-Tower, der blev bygget i 2014 og knejser i glas og stål over metropolen med sin fascinerende moderne arkitektur. Bygningen består af 65 etager over jorden og 5 etager under jorden. Skyskraberen byder på et 5 stjernet hotel, et stort indkøbscenter samt en udsigtsplatform øverst. Vi går en tur i det "moderne (super)marked" og tager derefter elevatoren til "toppen af Hanoi" på 65. etage. Her er der mulighed for at se Hanoi fra oven samt prøve den tilknyttede Sky-walk, hvor man på glas kan gå en tur med byen under sig. Efter besøget i Lotte Center tager vi en køretur til Tay Ho (West Lake), og slutter dagen af med en forfriskning på FurBrew, et dansk mikro-bryggeri i Hanoi.
Vi overnatter på Moon View Hotel.
Dag 4 Fra Hanoi til Halong bugt
Tidlig om morgen er der afgang til Halong bugten. Busturen varer ca. 3-4 timer. Undervejs til havnen i Tuan Chau kan vi nyde det fredelige landskab. Efter ankomsten ombord venter kaptajnen med en velkomstdrink. Vi får vores kabiner og sejlturen starter. Efter frokosten besøger vi den spændende Hang Me Cung grotte. Tilbage ombord, efter en dejlig svømmetur, venter aftensmaden og en fantstisk solnedgang, hvis vejret "spiller" med. Nyd en afslappende aften i godt selskab. Vi har 2 overnatninger ombord på båden.
Dag 5 Halong bugt
Efter morgenmaden sejler vi i mindre både til at udforske nogle af de mange huler i området og besøger en perlefarm. Du kan prøve en sejltur i kajak og snorkle i det turkise vand tæt ved kalkstensklipperne inden frokosten serveres. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at besøge en af de små og hyggelige, skjulte strande, der findes på Ba Trai Dao øerne i Halong bugten. Efter aftensmaden er det på tide at førsøge sig med at fiske blæksprutter.
Dag 6 Fra Halong bugt til Hanoi
Efter natten ombord fortsætter vi vores sightseeing sejltur i Halong bugten. Vi kommer forbi den flydende fiskerlandsby Van Giá. Derefter skal vi flytte ud af vores kabiner. Efterfølgende, omkring kl. 10, undervises i hvordan en klassisk forårsrulle tilberedes. Frokosten indtages ombord og vi forlader vores hyggelige krydstogtskib ved middagstid for at køre tilbage til Hanoi.
Vi overnatter på Moon View Hotel.
Dag 7 Hanoi
Dagen er til fri disposition. Sidst på eftermiddagen starter vores Hanoi Street Food Tour. Touren arrangeres med start kl. 17.30 og varer ca. 3 timer. På den såkaldte "food route" kan man nyde spændende smagsprøver fra det vietnamesiske køkken. I Hanoi's gamle bydel, der har eksisteret i mere end tusinde år og besøges af mange turister, oplever man gadekøkkener, live musik, sølv butikker, cafeér, papirforretninger, gravstenssælgere, hele gader hvor forskellige erhvervsgrupper, såsom grovsmede har slået sig ned, samt klubber og barer. Man kan prøve den lækre vietnamesiske mad, lige som de lokale gør på en tur gennem skjulte gyder og travle markeder i Hanois charmerende gamle bydel. Vi overnatter på Moon View Hotel.
Dag 8 Fra Hanoi til Ho Chi Minh City
Vi bliver kørt til lufthavnen i Hanoi og tager derfra med indenrigsfly til Ho Chi Minh City. Vi overnatter på Prague Hotel. Resten af dagen er til fri disposition.
Dag 9 Ho Chi Minh City
Efter morgenmaden bliver vi afhentet og kører til byen Tay Ninh nord for Ho Chi Minh City for at besøge Cao Dai templet. Templet's trossamfund kombinerer buddhisme, taoisme, konfucianisme og kristendom i sit filosofi. Den farverige, mystiske og vidunderlige arkitektur er beundringsværdig og en stor oplevelse i sig selv. Derefter kører vi med vores lokale guide til Cu Chi tunnelerne, der er et minde fra Vietnam krigen. Stedet er enestående og giver et godt indtryk af livet i tunnelerne, hvor vietnamesiske soldater gemte sig, både for fjenden og for bomber. Cu Chi tunnelerne er kendt for sine underjordiske gange og ligger ca. 75 km nordvest for Ho Chi Minh City. Tunnelerne blev i 1940'erne anlagt af Viet Minh og blev brugt under krigen mod franskmændene. Under krigen mod amerikanerne blev de brugt som skjulested for de nordvietnamesiske soldater, kendt som Viet Cong. Tunnelerne var udgravet i 3 etager og ned til 10 meters dybde. I 1960'erne mener man, at Cu Chi tunnelerne havde en samlet længde på over 200 km. Tunnelerne er ikke mere end ½ til 1 meter brede, men der blev alligevel lavet sovesale, køkkener, hospitaler og forsyningslagere. Sent om eftermiddagen kommer vi tilbage til vores hotel. Vi overnatter på Prague Hotel.
Dag 10 Ho Chi Minh City
Vi oplever Ho Chi Minh City på en heldags tur. Vi starter med at kigge på genforeningspaladset, der var den tidligere bopæl for præsidenten for Syd Vietnam indtil 30. april 1975. Så fortsætter vi med at besøge War Remnants Museum, der tidligere er kendt som Museum of American War Crimes. Tæt på museet finder vi Notre Dame-katedralen, der blev bygget mellem 1877 og 1883. Dette er ét af de bedste eksempler på klassisk fransk koloniarkitektur. I nærheden ligger det gamle posthus, landets største, der er et andet fint eksempel på fransk koloniarkitektur. Efter frokosten går det videre til Giac Lam Pagoden, det er Saigons ældste og fineste pagode og dateres tilbage til 1744. Turen fortsætter til Cho Lon (også kaldet Binh Tay marked) det kendt som Vietnams største marked. Vi afslutter turen med et sidste stop, hvor vi besøger Thien Hau tempel inden vi kommer tilbage til hotellet omkring kl. 17. Vi overnatter på Prague Hotel.
Dag 11 Fra Ho Chi Minh City til Mui Ne
Efter morgenmaden går det videre med bus til strandbyen Mui Ne. Turen varer ca. 5 timer. Der venter afslappende dage lige ved stranden på et dejligt hotel. Vi overnatter på Bamboo Village Beach Resort.
Dag 12 til 15 Mui Ne
Vietnam byder på stort set alle temaer af landskaber og natur. En af de mere specielle finder man netop i Mui Ne, nemlig de fascinerende sandklitter. Her er ikke bare tale om almindelige klitter, men gigantiske ørkenlandskaber, hvorfra man endda kan se havet. Det gamle fiskeleje med sine 11 km helt utrolige turkisblå kinesiske hav, er et attraktivt område for badeferie i Vietnam. Det oprindelige fiskeleje Mui Ne findes stadig, men med turisternes indmarch, har byen ændret sig, og er blevet et hip sted bl.a. med eksklusive ressorts og restauranter. Fiskerne er her dog stadig, og om morgenen, kan man gå på stranden og købe ind af de friskfangede varer. Mui Ne får kun ca. halvdelen af nedbørsmængden som nærliggende Phan Thiet. Klitterne hjælper nemlig til at beskytte det unikke mikroklima man siger der findes her. Dagene i Mui Ne er til fri disposition. Vi overnatter på Bamboo Village Beach Resort.
Et besøg i byen Phan Thiet, tæt ved Mui Ne, er en mulighed for en dagstur på egen hånd. Phan Thiet er traditionelt kendt for sin nuoc mam (fiskesovs), der produceres 16 til 17 millioner liter om året. Under kolonitiden var byen delt i to, så europæerne levede i deres egen adskilte zone på den nordlige bred af floden, mens de vietnamesiske indbyggere levede langs den sydlige bred. Havnen i Phan Thiet er fyldt med farverige fiskebåde. De omkringliggende broer og parker ses bedst om aftenen med deres changerende lys. Besøger man Phan Thiet centrum, er der et hav af cafeer og butikker samt et stort marked. Vandtårnet i byen er fra 1934, og bestemt et besøg værd.
Dag 16 Afrejse Ho Chi Minh City
Vi bliver kørt til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvorfra vi flyver hjem til Danmark via Doha.
Dag 17 Hjemkomst til Danmark
OBS
- Rejseplanen er tilrettelagt så godt som muligt, ændringer kan dog forekomme.


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring