Vietnam, østens perle, er et land med mange forskellige ”ansigter”, med frodige bjerge, grønne risterrasser, små landsbyer og livlige markeder, herlige strande og den smukke Halong bugt med store kalkstensklipper i det smaragdgrønne hav.
Forskellige lande og krige har sat deres præg på arkitektur, gastronomi og seværdigheder, og derfor har man i Vietnam hele tiden historien med som rejseledsager. De spændende byer og de lokale, imødekommende indbyggere, nogen gang i farverige folkedragter, er en uforglemmelig oplevelse i sig selv.
Hanoi med mange historiske mindesmærker er første stop på vores rejse. Efter et mini-krydstogt i Halong bugten går det tilbage til Hanoi, hvor vi kan opleve Hanoi på en såkaldt food-tour og få smagsprøver af det lokale køkken. Rejsen fortsætter til Ho Chi Minh City. Vi kommer til at se en spændende, livlige by, og vi besøger de berømte Cu Chi tunneller. Sidste stop på rejsen er Mui Ne, hvor vi bor på et dejligt hotel lige ved stranden.

Ikke inkluderet
Drikkevarer, frokost og aftensmad, medmindre andet er anført. Drikkepenge. Entréer. Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring hos f.eks. Europæiske. Alt det, der ikke udtrykkelig er inkluderet.

OBS
Deltagerne skal tegne en rejseforsikring. Rejsen er ikke velegnet, hvis man er gangbesværet. Du skal være både fysisk
og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”.

Visum + pas
Venligst bemærk at oplysningerne under “Rejse info” udelukkende er vejledning, og at Nadana Tours ikke er ansvarlige for rigtigheden af information. Det er kundens eget ansvar at indhente de relevante informationer ang. pas, visum osv. og at sørge for at have disse med på rejsen. Find reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside
www.um.dk.

Temperatur i gennemsnit - Vietnam
Okt - Nov: 21 - 30 C. / Dec - Jan: 18 - 31 C. / Feb - Mar: 19 - 32 C.

Vietnam 01.03. til den 17.03.2020
Enkeltværelse kr. 21495,- / Dobbeltværelse kr. 17995,- / Tilmelding senest 02.01.2020.
I alt 17 rejsedage: 2 nætter i Hanoi, 2 nætter i Halong bugten, 2 nætter i Hanoi, 3 nætter i Ho Chi Minh City,
5 nætter i Mui Ne. Max 15 personer. Afrejse Kastrup kl. 15:35.
Bestil her

Inkluderet
Fly Qatar Airways København/Hanoi og Ho Chi Minh/København via Doha på ud- og hjemrejsen. Indenrigsfly, alle transfers (lufthavn, hotel), udflugter if. programmet. 14 dg. med morgenmad, 5 x frokost, 3 x aftensmad.
Dansk rejseleder. Lokale guider taler engelsk!

 Kort Vietnam


Altid inkluderet - Enkeltværelse - Morgenmad - Transfer - Flymad - Rejseleder  /  Ingen afgift, brændstoftillæg eller bagagegebyr - Kun rene priser
 

NADANA TOURS - Grønningen 10 - 5330 Munkebo
Rejsegarantifonden nr. 1051 siden 1996
Tlf. 42 15 17 01 -
info.nadana@gmail.com
Man-fre kl. 10-16 - Lør kl. 11-13
CVR-nr. 15257784
© NADANA TOURS

Tilmelding nyhedsbrev

  42 15 17 01  NY

Singlerejser - Fælles ferie for alle singler siden 1996

Ledige pladser

Klik her 

Vælg destination, rejsedato og find ledige pladser

Rejse- og afbestillingsforsikring